maanantai 7. tammikuuta 2013

TuplatupsutRosie Huntington-Whiteley tupsutteli miehensä kanssa söpösti yhteensopivissa pipoissa Ranskan Alpeilla ja Katie Holmes & Suri taas New Yorkissa. Näyttävätkö pipot nyt poikkeuksellisen hyviltä, vai johtuuko se vain aurinkoisista Alpeista tai tammikuisenakin ihanasta New Yorkista? Pitäisiköhän jälleen aloittaa täydellisen tupsupipon metsästys? Sellaisen ei liian kireän tai lyhyen, muttei muodottoman myssäkänkään. Olisikohan hiuksissa nyt tarpeeksi mittaa, ettei pää näyttäisi pipon alla kananmunalta? Ottaisin omani viininpunaisena, kiitos!

Tänä vuonna hyviä tupsuehdokkaita näkyy olevan kaupoissa enemmän kuin koskaan ja kevätuutuuksien hulmutessa ovista sisään, saattaisi sopiva ehdokas löytyä vieläpä pienellä ale-merkinnällä paranneltuna. Tulisikohan kevätkin pikkuisen nopeammin, jos satsaisi vielä hetken tuiskunkestäviin asusteisiin? :)


Kuvat: Daily Mail

2 kommenttia:

  1. Ihanat tupsupipot! Mahtaakohan noita turkistupsuja erikseen saada vielä jostakin. Muistan että ainakin muutama vuosi sitten niitä oli Stockallakin myytävänä. Löytyy nimittïn muuten täydellinen pipo mutta tietty ilman tupsua:)

    VastaaPoista
  2. No mut toihan olisi ihan mahtava idea saada itse koottua täydellinen pipo, täydellisellä tupsulla! Ehkä torikojuissa, missä myydään turkisasusteita, saattaisi myös olla niitä irtotupsuja.

    VastaaPoista