perjantai 4. tammikuuta 2013

Listan lyhennyksiäSyksyllä fiilistelin ristinmallisten korvakorujen perään, kun näin sellaiset Mary-Kate Olsenin korvissa. Niiden hankkiminen jäi kuitenkin roikkumaan kirjoittamattomalle "sitten kun se oikea tulee vastaan" -listalleni. 

Eilen kun lähdin pienelle putiikkikierrokselle Punavuoreen, pysähdyin myös second hand -liike Boutique Sandran ikkunan taakse. Kaikkien koruihanuuksien keskellä koreilivat nämä ristikorvikset. Ehdin sisälle juuri ennen liikkeen sulkemista ja lähdin pian ulos strassit korvissa kimaltaen. Vietin eilen myös synttäreitäni, joten asiaan kuuluva itsensä muistaminen tuli samalla kuitattua :)

Korvikset olivat kiva vintage chic -lisä arkiseen tyyliin ja vihreään parkaan yhdistettynä. Koska käytän niin paljon kullansävyisiä koruja, oli itse asiassa kiva, että korujen pohja oli kullanhohtoinen. Synttäridinnerille yhdistin korvikset klassisempaan lookiin, Max Maran kashmirneuleeseen ja villakangasmekkoon.

Ai niin, jouluna onnistuin rikkomaan edelliset kännykän kuoreni ja tilasin Net-A-Porterista mustat Swashit, joita mietiskelin joulukuussa. Huippuostos, puhelin tuntuu taas ihan uudelta!
Ei kommentteja:

Lähetä kommentti