maanantai 3. joulukuuta 2012

Ketju vieköön

Isabel Marant -vaikutus, siis se että kaikki, mitä tuo ranskalainen kultasormi marssittaa catwalkille - city-uskottavista collegehousuista länkkärihenkisiin hapsubootseihin - luo hetkessä ympärilleen uskomattoman muotikultin ja ajaa tietyn tyylinsä jo löytäneitäkin naisia yllättävien hankintahimojen partaalle.

Itse en tähän aikaan vuodesta vielä pysty suhtautumaan kovin vakavasti seuraavan kevään saati kesän pukeutumiseeni. Siihen tarvitaan valoa ja kenkien ja lumen jäljiltä kuivuvan asfaltin välissä rapsahtalevien hiekoitushiekkojen rippeiden reipasta rapinaa.

Silti jotain kevään 2013 Marantismeista pyörii jo mielessä - nimittäin nuo kolminkertaiset ketjukorut, jotka kaikilla näytöksen malleilla oli kaulassaan. Kyseessä lienee yksi koru, mutta yhtä hyvin sellaisen voi sommitella omista korukokoelmista löytyvistä ketjuistakin.

Juuri nyt tekee mieli yhdistää kullan ja hopean säyjä, jotain sileää ja jotain metallipalloilla terästettyä. Keväthepeniä odotellessa aion kokeilla ketjukollaasia näin alkuun yksinkertaisen valkoisen silkkipaidan kanssa.

1 kommentti:

  1. "Siihen tarvitaan valoa ja kenkien ja lumen jäljiltä kuivuvan asfaltin välissä rapsahtalevien hiekoitushiekkojen rippeiden reipasta rapinaa."
    Voi miten joku osaakin yhdellä lauseella niin elävästi kiteyttää kevään tunnun!

    VastaaPoista