lauantai 1. joulukuuta 2012

Aivan mahtava uutinen, että Marimekko aloittaa yhteistyön australialaisen Aesopin kanssa! Tuotteet tulevat myyntiin ensi huhtikuussa ja toisin kuin vielä tällä hetkellä Aesopia muuten, niitä saa siis Marimekoista myös Suomesta.

Olen itse tutustunut Aesopiin Pariisissa. Vanhoja apteekkeja muistuttaviint tyylikkäisiin putiikeihin ei vaan voi olla poikkeamatta. Brandissä on jotain samanlailla viehättävää kuin yksinkertaisiin kashmirneuleisiin ja balleriinoihin pukeutuneissa, Charlotte Casiragheilta näyttävissä pariisittarissa - yhtä aikaa huoletonta mutta huoliteltua luksusta.

Tällä hetkellä kylppärissä kädet pestään villiruusun tuoksuisella A Rose By Any Other Name -suihkusaippualla. 


Aesop-Marimekko Sauna-kuorintavoiteessa ja -vartalovoiteessa on mukana kuusenneulas- , männynhavu- ja salviaöljyjä. Ja koska Aesopin tuotteissa kasvien tuoksut tuntuvat aina todella aidoilta, voi vaan kuvitella, että tuon yhdistelmän fiilis on aika pitkälti sama kuin sateenjälkeinen hetki mökin saunan terassilla. 

Normaalisti ostokset pakataan paperikassin sijaan valkaisematonta puuvillaa olevaan pussukoihin, mutta Marimekko-tuotteet kiikutetaan kotiin Maija LouekarinVellamo-kuosisessa pussukassa, myös siis Aesop-putiikeista ostettuna. Loistolisäys Aesopin graafisen luonnolliseen henkeen!4 kommenttia:

 1. Oioioioioioi! Yksi syy tulla Suomeen. (Muita ei sitten kovin monta olekaan... :()

  VastaaPoista
 2. Huomasin että Artek myy Aesopin tuotteita liikkeessään.

  -Saara

  VastaaPoista
 3. Kuusenneulas- , männynhavu- ja salviaöljy -vartalovoide saattaisi olla minun nenäni mieleen.

  VastaaPoista
 4. Nina, hyvä että on sentään jotakin ;)

  Ja Saara, kiitos Artek-vinkistä, pitää ehdottomasti mennä ensi viikolla sinne Aesoppailemaan!

  Paula, luulen myös niin! Kuulostaa myös ihan supervirkistävältä tuoksulta :)

  VastaaPoista