keskiviikko 21. marraskuuta 2012

Klassikkoainesta?


Kesällä Pariisissa jäi tosi vahvasti sellainen tunne, että Mulberry on todella hyvässä nosteessa ja Del Ray -laukussa on nyt sitä jotakin - jopa ainesta moderniksi klassikoksi! Tosin nimipolitiikan kanssa olen eri linjoilla. Mikään ei kuitenkaan voi enää ylittää Birkiniä, joten julkkisnimien sijaan mielikuvituksen käyttäminen brändäyksessä olisi paikallaan.

Del Ray on sopivasti ajassa, mutta siinä on myös tyylikkäitä vintage-vaikutteita. Se on helppo yhdistää niin urban chic -tyyliin kuin bisnes-lookeihinkin ja muusta kokonaisuudesta riippuen siihen tulee heti ihan eri fiilis. Voisin kuvitella laukun helposti kuvitella esim. herttuatar Katelle, joka teki viime vuonna Polly Push Lock -laukusta melkoisen hitin.Yhtä hyvin sen voisi myös nähdä Mulberryllä usein shoppailevan Kate Mossin käsivarrella.

Siispä - rakas joulupukki - jos satut lukemaan tätä, voin kertoa, että laukkua oli ainakin vielä tänään saatavana sekä Matchesillä että Net-A-Porterilla :)

 Kuvat: Grazia, Handbag.com, La Modella Mafia, Matches, PopSugar

4 kommenttia:

 1. Siinä saattaa hyvinkin olla klassikon aineksia, tykkään laukun vintagepiirteistä. Selkeä muotoilu ja kaunis yksinkertaisuus saavat usein klassikkoja aikaiseksi. Tosin jostain syystä minä en pidä laukusta erityisemmin, se on jotenkin tylsä, eikä tarpeeksi naisellinen minun makuuni. :)

  VastaaPoista
 2. Selkeä muotokieli puhuttelee, ja tosiaan viittaavat tulevaan klassikkoon. Omaan makuuni hieman turhan simppeli ehkä...?

  VastaaPoista
 3. Tykkään kanssa kovasti Del Ray -laukusta! Miksi kaiken ihanan pitää aina olla niin kallista... Muutenkin olen viime aikoina katsellut kovasti noita tollaisia top handle/kahvallisia laukkuja.

  VastaaPoista
 4. top handle -laukuissa on myös se hyvä puoli, että niitä ei pysty ylipakkaamaan, mihin tulee sorruttua melkein päivittäin shopper-mallien kanssa.. ;)

  VastaaPoista