keskiviikko 17. lokakuuta 2012

One Tiny? Yes, please!

Tältä näyttää uudistuneessa keskustatoimistossani! :) Stockmannin perinteisen kulmakahvilan paikalle avattiin nimittäin eilen hurmaavan ranskalaishenkinen One Tiny Champagne bar.

Stockan kulma on jo pidempään ollut yksi niitä vakiosoitteita, joihin olen kaupungilla hakeutunut tekemään töitä. Varsinkin silloin, kun on oikeasti pitänyt pitänyt päästä rauhassa kirjoittamaan vähän tiiviimmässäkin välissä. Jos paikan tunnelma oli jo ennenkin aavistuksen pariisilainen - sellaiseen jo hiukan nukkavieruun lähibistrotyyliin, johon kuuluivat pehmeäksi luettuja sanomalehtiä tuntikaupalla selailevat korttelin vanhat rouvat ja herrat -  on tunnelma nyt erittäin Saint-Germain-des-Prés! Eipä siis tarvitse enää miettiä kahteen kertaan, minne seuraavan kerran poikkeaisi lähettämään meilejä tai mihin sopia kiireetön päiväpalaveri :)

Samppanjabaarin sisustuksen suunnitellut Joanna Laajisto (joka on suunnitellut aikaisemmin mm. Mattolaiturin sisutuksen) on tehnyt aivan mahtavaa jälkeä! Seinien hento vihreä väri on täydellisen elegantti - hiukan kuin Laduréen, mutta freesimpi, Vallila Interiorin kautta metsästettyjen ranskalaisten pitsiverhojen sävy on juuri se aito kermainen ja art deco -tyylinen kalustus ajaton ja paikan henkeen sopiva. Yhdellä sanalalla sanoen, Chic.

Iltatilaisuuden aikana haaveilimme seurueessa myös siitä, että kunpa kuplivasta puheensorinasta ja syksyisen tyylikkäistä bisneslookeista täpötäysi tunnelma olisi Lontoon Mayfairin tyyliin Suomessakin ihan tavallinen tiistain after work -näky. Ei muuta kuin stop harmaista sadepäivistä synkistelyille ja sanoista tekoihin!2 kommenttia:

  1. Näyttää mahtavalta, täytyy testata pikimmiten! Kiitos vinkistä :) T. Pariisi-fani

    VastaaPoista
  2. Ainakin viikonloppuna kulma näytti ihanan täydeltä, koska pitäähän Pariisilaiskahvilassa olla elämää :)

    VastaaPoista