torstai 4. lokakuuta 2012

Effortless chic: luottovärit


Muotiviikkojen street style -kuvien katselusta on tullut lievä yliannostus pyjamaprinttejä, neonvärejä, isoja kaulakoruja ja outoja statement -käsilaukkuja.. Mutta se ei ole ainoa syy, miksi nämä pari Ranskan Voguen nettisivuilta bongaamaani kuvaa ilahduttivat. Tummansinisen - erityisesti villamateriaalina - ja mustan yhdistelmä on nimittäin mielestäni yksi helpoimmista tavoista saada olemuksesta effortlessly chic - ja samalla erittäin pariisilainen.
Lisäksi tuo ensimmäisen kuvan niitti-clutch on muuten aivan mahtava!
Sain vihdoin flunssani tokenenemaan eilen siihen malliin, että jaksoin pyörähtää muutamassa kaupassa - lenkistä puhumattakaan :) - ja löysin pari syksyksi kaipaamaani villahuivia. Tummansininen hapsureunainen huivi on Cosista ja meleeratun viininpunainen Filippa K:sta. Tänään huivin valinta mustan takin kanssa tulee olemaan -Voguelle kiitos - harvinaisen helppo.

Kuvat: Vogue Paris

3 kommenttia:

  1. Samaa mieltä! Jotenkin tähän aikaan vuodesta kaipaa jo rauhallisia, selkeitä asuja ja värejä. Ihania nuo huivit ja Céline!

    VastaaPoista
  2. Tummansininen on ehkä ensimmäistä kertaa ikinä noussut mun kartalle, nyt sitäkin raivokkaammin. Tosiaankin effortless chic, kuten sanoit.

    VastaaPoista
  3. Jotain täydellisen sopivaa ja ajankohtaista siinä värissä nyt tällä hetkellä vaan on :) Ja toisaalta klassinen perusväri kun on, nyt tehdyt hankinnat eivät helposti edes vanhene :)

    VastaaPoista