tiistai 23. lokakuuta 2012

Ajankohtaista agendalla

Haluaisin tulla vielä joku päivä sellaiseksi erityisesti Fashion Weekeilla runsaasti esiintyväksi naistyypiksi, jonka kaikki mukana kulkeva omaisuus on pakattu sirosti käsissä kulkeviin, tyylikkäisiin pikku pussukoihin.

Olisin aina valmis esittelemään käsilaukkuni sisällön, joka olisi sekin tip top, nokkela ja antaisi omistajastaan kiinnostavan ja ajan hermoilla olevan kuvan. Laukun pohjalla ei pyörisi arkista pastilliaskia, ruttuisia nenäliinoja, mainoskynää tai Etelä-Ranskassa kesällä poimittujen laventelin kukkien murusia.

Nyt kun uuden kalenterin löytäminen alkaa taas olla ajankohtaista, olen ajatellut parannella käsilaukkuni varustetasoa hankkimalla pitkästä aikaa jotain muuta kuin perinteisen Moleskinen. Kaivoin esille vanhat Mulberryn vaaleanruskeat kalenterin kanteni, mutta huomasin, että niissä on vain yksinkertaisesti sietämättömän paljon eletyn elämän jäkiä - mustetahroja, yliläikkyneen kahvin roiskeita ynnä muita epämääräisiä kolhuja, joiden takia kalenterin olen aikoinaan hyllyttänytkin.


Tänään, kun Louis Vuittonilta putkahti sähköpostiin uutiskirje sopivasti kesken kahvikupillisen, päädyin tietenkin kokeilemaan LV:n sivuilta löytyvästä valikosta kaikkia mahdollisia kalenterin kanteen saatavia Mon Monogram -nimikoinnin väriyhdistelmiä. Niin vaikeaa päättää, mitkä värit olisin! Mutta ehkä uusi kalenterini voisi näyttää tuolta? Luultavasti toinen väri olisi - eikä niin yllättäen - tummansininen :)
Ja listoja varten Archie Grandin notebook - kiitos! Hauskoja pikku kirjasia myydään myös My Oh Myssä ja Moko Marketissa.

Kuvat: Le 21 eme, Louis Vuitton

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti