torstai 27. syyskuuta 2012

Uutta huivitteluaOlen vilkuillut sinisiä huiveja sillä silmällä siitä saakka, kun jätin kesällä Pariisissa ostamatta Zadig&Voltairen syyskokoelmaan sinisävyisen leopardikuvioisen kasmir-ihanuuden. Mutta oli kesä, hyvät alennusmyynnit ja ajatus kantoi kirkkaasti lähinnä edessä siintävälle Rivieralle.

Urbanassa oli viime viikolla kieltämättä melko potentiaalinen, kirkkaan turkoosin sininen, graafisesti kuvioitu By Malene Birgerin huivi. Mutta olin kuitenkin silloin jo nähnyt tämän.

Eipä siis tullut värikästä kissakuosia tai skandinaavista selkeyttä vaan englantilainen kukkakimara! Erdemin signatureen kuuluvissa utuisissa kukissa ja huvin ohuen pehmeässä villassa on kuitenkin paljon ajankohtaista ja toisaalta sopivasti kaikkea aikaan sitomatonta. Vielä melko nuoren suunnittelijan faneihin kuuluvat mm. Sarah Jessica Parker, Ashley Olsen, herttuatar Catherine ja nyt minäkin :)

Testasin eilen huivia mustan villakangastakin kanssa Ajattaren 60-vuotisjulissa, sininen hehkui ihanasti pimeässä illassa! Tiedän jo, että se on hyvä pari talven luottoparkalle ja odotan että viilenee vielä pari astetta, niin saan hulmuttaa se kaulassa pörröisen, luonnonvalkoisen alpakkaneuleen kanssa :)

Bar Rafaelin ja Emily Bluntin kuvat Googlesta

2 kommenttia:

  1. Todella kaunis huivi ja varmasti ajaton. Tykkään tuollaisista kukkakuoseista, jotka eivät ole kovin tarkkarajaisia vaan ikään kuin akvarellimaisen viitteellisiä ja kevyitä.

    VastaaPoista
  2. Kiitos Paula! Kuosi on superkaunis ja kuultavan ohut materiaali saa sen näyttämään vielä astetta eteerisemmältä - lämmöstä tinkimättä ;)

    VastaaPoista