maanantai 17. syyskuuta 2012

Puutelistalla: punainen huiviEn pääsääntöisesti pidä punaisesta, jos alkukesän korallinpunaista vaihetta ja syksyistä viininpunaista vimmaa ei lasketa. Ja jälkimmäinen on päällä tietenkin juuri nyt. Paljon ei tarvittaisi. Olen varma, että kapea punajuuren punainen vyö auttaisi jo pitkälle ja täydellisestä viininpunaisesta huivista olisin ikionnellinen.

Toistaiseksi kolmen kärjessä ovat Beamissa näkemäni pehmeäpintainen Acnen villahuivi, Ajatteresta bongattu jumalainen Faliero Sartin ohut kashmirunelma ja Net-A-Porterin boheemin punertava hapsu-Gucci, materiaalina kashmir-silkki -sekoitetta. Enää pitäisi vain löytää voittaja. Hintataso on kaikissa suunnilleen sama, joten sekään ei tällä kertaa helpota päätöstä.

Kuvat: Google, Net-a-Porter, Polyvore, Shopstyle

2 kommenttia:

  1. Ihania vaihtoehtoja olet löytänyt! Mäkin "tarttisin" viininpunaisen huivin, iso kiitos vinkeistä.

    VastaaPoista
  2. Kiitos! Nyt tosin itselläni viininpunainen vimma on huivin suhteen vähän laantumassa - onneksi en ole hankkinut vielä mitään - ja tilalle on kirimässä kovaa vauhtia huivit, joissa on tummia azur-sinisen sävyjä.

    Löysin netistä yhden tosi kauniin Erdemin, nyt vaan mietin onko sen kukkakuvio miten mua.. ja eilen testasin livenä by Malene Birgerin raitahuivia, mikä taas vakuutti siitä, että väri näyttää tosi freesiltä :)

    VastaaPoista