tiistai 7. elokuuta 2012

Päivittäistä Ranskaa
Terveisiä ihanalta Ranskan matkalta!!! Se oli sitä noin sata kertaa enemmän kuin osasin taas odottaakaan :) Nyt olo on kuin rakastuneella ja mieli täynnä paitsi mahtavia matkamuistoja, myös toteutustaan odottavia tyylejä ensi talveksi ja ehdottomasti myös ensi kesäksi!

Sain matkalaukut purettua vasta viikonloppuna ja heti jatkuvaan käyttöön on päätynyt vasta kaksi kaunista mattoa kylpyhuoneeseen ja olohuoneeseen ja nämä:

Rondinin sandaalit. Olin ajatellut hankkivani toiset K. Jacquesit mutta tällä kertaa mukaan lähtivätkin Rondinit. Niistä teki vieläkin erityisemmät se, että paitsi valmistuspaikka myös ainoa myyntipiste on St. Tropez. Ennen sovitusta myyjätär muokkasi sovituskenkiä pihtien avulla jalkaan sopiviksi ja sirotteli nahkapohjalle talkkia. Sirot mustat nahkasandaletit lähtivät matkaan siltä sovittamalta. Niiden piti parissa päivässä mukautua lopullisesti jalkaan sopiviksi, mutta kävin vielä säädätyttämässä remmit uudelleen ennen lähtöä. Nyt ne istuvat jalkoihin t ä y d e l l i s e s t i!

Vanessa Brunon shopperi. Niitä ei näköjään Ranskaan päin vahvasti kallellaan olevalla naisella vaan voi olla liikaa ;) Ajankohtaisesti burgundin ruskea, superpehmeä nahka ja mustikan siniset paljetit hurmasivat tällä kertaa.

Narukorut. Niitä tuli hankittua monta... tässä kuitenkin pari suosikkia. Harmaa Mathias Chaize löytyi St. Tropezin Trinitystä ja punainen Tassia Canellis Maraisista Beija-nimisestä uudesta suosikkiputiikista. Joku punaisessa pikkunarussa kiinnosti myös paria tarkkasilmäistä Pariisitarta, jotka minut ja koruni pysäytettyään opastin ostoksille Beijaan :)

Signature tuoksu. Täydellinen ajatus - täydellinen toteutus. Toisiksi viimeisenä Rivieran paivänä poikkesimme pariksi tunniksi Grasseen Galimardin tuoksutaloon. Kahden tunnin nuuhkuttelun, ainesosien sekoittamisen ja kuulemma ennenkuulumattomien riemunkiljahdusten saattelemina loimme, pullotimme ja nimikoimme omat EdP:mme. Omassa syntymäpäiväni mukaan nimen saaneessa L'Eau 3.1 :ssä on muun muassa touberosaa, seetripuuta, granaattiomenan kukkaa, parmanorvokkia, pionia, bambua, mustaherukkaa, villilaventelia ja vihreitä lehtiä. Ei tarvitsisi varmaan erikseen mainita, että olen  totaalisen koukussa omaan parfyymiini!! Luulen, että aika pian lähtee tilaus kohti Grassea samalla reseptillä valmistetusta vartalovoiteesta ja suihkugeelistä ;)

1 kommentti:

  1. Love it, can't wait to see what you do next! Come check out my blog, maybe we can follow each other!
    Material Fixations

    VastaaPoista