maanantai 16. heinäkuuta 2012

Côte-d'Azur kutsuu!


Juuri tällä hetkellä tuntuu, että parempaa ajankohtaa rantalomalle kuin viikon päähän ajoittuva saapuminen Saint-Tropeziin ei voisi olla!

DVF:n sifonkinen maksimekko on haettu kellarista, täydellinen, ohut raitapyyhe löytyi Missoni Homesta, ja H&M:n rekeiltä tarpeeksi monta yksinkertaista trikootunikaa ja Filippa K:sta ohuita raitapaitoja, niin ettei pyykillä tarvitse stressata koko viikkoon!

Menomatkalla poikkean muutamaksi päiväksi Pariisiin ja rantapäiviä ajatellen ostoslistalla on vielä Eresin tummansiniset tai viininpunaiset bikinit ja ihon ihanasti kuullottava Benefitin Bathina body balm.

Ja perillä St.-Tropezissa pitää suunnata ainakin K. Jacquesin putiikkiin hankkimaan moitteettomasti viitisen vuotta palvelleille nahkapohjaisille kultasandaleteille vaihtopari :)

Matkainspiraatio on tällä kertaa löytynyt Olivia Palermon kepeän leikkisästä rantatyylistä. Vain rantakassin kantaja puuttuu ;)

4 kommenttia:

 1. Juuri eilen kotiuduimme Cannesin pohjoispuolelta, Valbonnen kylästä. Nautinnollista matkaa!

  VastaaPoista
 2. Ihania postauksia <3 Saint-Tropez kuuluu myös mun lempparikohteisiin, joten olet onnen tyttö kun pääset sinne!

  Olen pitkään seurannut blogisasi, mutta nyt lisäsin sinut lempiblogeihin, jotta muistan useammin käydä:)

  Ihanaa loppukesää!

  VastaaPoista
 3. Ihastuttavaa lomaa!

  Viime vuosina olen ratkaissut lomapyykkiongelmat kiikuttamalla pyykkikassin pari kertaa loman aikana pesulaan, muualla maailmassa niitä kun on tiuhaan ja hinnatkin ihan eri luokkaa kuin Suomessa. Pari viikkoa sitten 35 asteen helteessä meni pari vaatekertaa päivässä, oli näppärää viedä aamjulla lähtiessä ja hakea illalla tullessa puhtaat pyykit kulman takaa pesulasta.

  VastaaPoista
 4. Valbonne jäi tällä itseltä välistä, vaikka sitä onkin kovasti kehuttu, mutta ens kerralla sit! :) St. Tropez olis kyllä jälleen kerran erittäin miellyttävä lokaatio :) Ja siitä hiukan rannikkoa oikealle löytyi päiväretkellä myös tosi kiva, surffimpi rantakylä, Cavalaire.

  Pyykkipussi tuli kyllä tältä reissulta koskemattomana kotiin asti, lieneekö syynä ollut sitten lisäperusteet joillekin uusille vaatehankinnoille ;)

  VastaaPoista