perjantai 1. kesäkuuta 2012

Uudet mustat


Luin eilen kampaajalla Style By -lehden uutta numeroa (lehdestä tuli muuten samantien uusi must-read), missä oli ihanan inspiroiva juttu kynsistä, koruista ja käsilaukuista. Yllä oleva kuva ja mustakivinen sormus etusormessa jäivät kutkuttavasti mieleen. Ja kas, tänään rengastin vasemman etusormeni Nómadista sopivasti löytyneellä isolla Misstin kivisormuksella :)

Pienempi, oikeaan etusormeen sujahtanut sormus on peräisin kolmen sormuksen setistä, jonka ostin toissa vuonna New Yorkista Bryant Parkin joulumarkkinoilta. Se on yksi konkreettinen muisto ihanalta blogi-matkalta ja siellä tapaamistani ihanista ihmisistä! Sormuksia ei ole jostain syystä tullut sen koommin käytettyä, mutta se tilanne korjaantuu nyt! 

Hauska idea myös tuo joka toisen kynnen lakkaaminen kullansävyllä ja joka toisen hopealla. Ja jälleen kerran huomaan huokailevani Bottega Venetan Knot -laukun perään - punaisella manikyyrillä tai ei.

2 kommenttia:

  1. Voi kun tuli muistot mieleen :) Oli aivan ihanaa olla teidän emäntänä New Yorkissa, ja toivottavasti voidaan tehdä sama uudestaan jossain vaiheessa tänä vuonna Tukholmassa..? Päivä kalenteriin, jooko? Olen menossa itseasiassa New Yorkiin viikonlopuksi, odotan innolla takaisin "kotiin" menemistä, mutta hieman pelkään että tulee isompikin ikävä kun käy vierailemassa, vaikka kuinka olenkin nauttinut nyt Ruotsissa asumisesta...

    VastaaPoista
  2. Se oli niiiiiiin mahtava reissu, kiitos vielä upealle NYCin oppaalle!! :) Olis tosiaan ihan mahtavaa tulla tyttöjen kanssa moikkaamaan sua Tukholmaan, toivottavasti onnistuu, ennen kun Nina lennähtää Atlantin taakse :)

    VastaaPoista