keskiviikko 11. huhtikuuta 2012

Täyshoidot
Kuulun niihin ihmisiin, jotka reagoivat vuodenaikojen vaihteluun koko kropallaan: iho on kuiva ja ankea ja hiukset karheat. Mutta tässä muutama uusi suosikki, jotka ovat löytäneet tiensä vakituisiin selviytymisvarusteisiin.

Ensimmäinen on Kérastasen Cristalliste -hiusseerumi. Olen ollut tähän saakka todella huono käyttämään hiusseerumeita, mutta nyt kun hiukset ovat jatkuvasti auki, latvoja selvittävä hoito on must. Kyseinen seerumi jättää hiukset silkkisiksi, mutta ei latista niistä omaa taipuisuutta pois.

Toinen on Diorin BB-Creme, hoitava ja ihon väriä ja pintaa tasoittava kosteuttavan hoitovoiteen, meikkivoiteen ja aurinkosuojavoiteen yhdistelmä. Niin epätodennäköiseltä kuin kuulostaakin ihan oikeasti toimivasti yhdistää kaikki nuo ominaisuudet, niin Diorilla on onnistuttu :)

Ja kolmas: Napiersin Starflower -voide. Suomessa tuore tulokas on 150-vuotias, yrttejä hyödyntävä skottisarja. Kyseinen voide käy kasvoille tai vartalolle, mihin vain missä on kuivaa ja herkkää. Tuoteselosteessa lukee mm. purasruohoa, kamomillasauniota, pihatähtimöä ja roomalaista kamomillaa, joten jos sattuu vielä pitämään yrttimäisistä tuokuista, kuten minä, suosittelen todella testaamaan!

Ja tältä näyttää kylppärin kaapin päällä oleva vartalovoidetotemi :) mitä kermaisempaa, sen parempaa! Juuri nyt on vaan jotenkin on ihana päästä kahmaisemaan voidetta sopivan ahneesti suoraan purkista :D

2 kommenttia:

  1. Kyllä vain talvella iho tosiaan on välillä kuin rutikuiva pärekatto. Pahimmillaan kuivuus on säärissä sääriluun päällä, missä iho on kireää.

    Kädenselkämystä voin käyttää pakkasmittarina: yli parinkymmenen miinusasteen aikana iho ihan halkeilee vereslihalle, kymmenessä asteessa vain hilseilee. Ei ole auttanut, vaikka rasvaa kädet kunnolla ja nukkuu puuvillakäsineet kädessä.

    Onneksi nyt kevät helpottaa tilannetta, mutta ensi talvena täytyy kokeilla jotain mainitsemistasi voiteista.

    VastaaPoista
  2. Seuraava kuivakausi tosin ainakin itselläni alkaa siinä vaiheessa kesästä kun päivä menee jossakin auringon ja veden välillä. Toisaalta, silloin selviää yleensä kevyemmilläkin voiteluilla.

    VastaaPoista