sunnuntai 1. huhtikuuta 2012

Spring statements!
Kaksi viikkoa elämästä meni ohi hurjassa flunssassa, mutta sillä aikaa se tuli - kevät! Ja siinä vaiheessa kun jaksoin taas liikkua muuallekin kuin futonilta vedenkeittimelle, kauppoihin oli tullut vaikka mitä kaikkea ihanaa!

Nyt on sitä paisleyta, kiitos Lindexin Holly & Whyte -kokoelman mekon ja hameen, jotka kipaisin hakemassa lahjakortilla. Mekkoa en ole vielä ehtinyt käyttää, mutta hame on jo uusi arkilemppari! Erfurtin silkkihuivi löytyi Urban A:sta, mutta se saa odottaa vielä valkoisten kesätoppien aikaa.

Vihreä D&G:n laukku on ollut jo mukana töissä ja eilen ulkona ja osoittautunut huippulöydöksi. Sellaiseksi missä nyt vaan on sitä jotakin. Plus pelkkä vihreä vari saa jotenkin hyväntuuliseksi :)

Dannijo -tyylinen statement -rannekoru oli pikaostos Gina Tricotin koruhyllystä. Se on vähän hankala kiinnittää ja irrottaa, mutta saa sen anteeksi yleistä ihanuuttaan. Marni for H&M -korvikset taas olivat mahtava yllätys viikonloppuna Helsingissä käväisseeltä Jepsukalta :)

Nyt kun vielä löytyisi joku näyttävä statement-takki, vaatekeepin kevätfreesaus alkaisi olla aika hyvässä mallissa ja voisi rauhassa alkaa keskittyä täydellisten kesäkorkkareiden metsästykseen - puuta, korkkia, metallia ja pehmeää nahkaa kiitos!5 kommenttia:

 1. Tervetuloa takaisin elämään! Mä nimesin sut muuten One lovely Blog awardsiin (http://allthenicethingsmadefor.blogspot.com/2012/04/7-x-mina-eli-one-lovely-blog-award.html) jos haluat väliin hieman "kirjallisia" töitä (niitä kevyempiä).

  VastaaPoista
 2. Sä se kyllä teet aina niin mahtavia löytöjä ja inspiroivia postauksia. Takatalvesta huolimatta tuli niin keväinen olo!:)

  VastaaPoista
 3. Kiitti Marjo!!! :)

  Ja kiva kuulla, jos värit ja kuosit inspiroi muitakin! En tiedä johtuuko niistä vai mistä, mutta takatalvi ei ole onneksi päässyt sotkemaan omianikaan fiiliksiä :)

  VastaaPoista
 4. Mainioita löytöjä sinulla. Tuosta hameesta innostuin itsekin. Ja vihreästä laukusta! Siinä värissä on jotain. Metsästin monta vuotta vihreää laukkua turhaan - lähes pakkomielteen omaisesti. Nyt niitä tuntuu olevan tarjolla, omani löysin vihdoin talvella Berliinistä. Kesäkengät mielessä jo täälläkin -saapaskelistä huolimatta tai juuri sen takia kesäkengäst houkuttavat. Listalla ovat nilkkaremmit ja kiilapohjat.

  VastaaPoista
 5. Kiitos!! Nyt pinkki mekkokin on ollut pari päivää käytössä ja se on osoittautunut ihanan huolettomaksi ja keväiseksi :)

  Itselläni on ollut yksi punainen iltalaukku edustamassa kirkkaampia värejä mutta jotenkin huomasin heti, että tähän vihreään on tullut heti sellainen mutkaton suhde :) en usko, että sininen tai keltainenkaan pystyisivät samaan..

  VastaaPoista