torstai 15. maaliskuuta 2012

Lattian valkaisuviikonloppuSillä välin, kun olin työreissussa mökillä (!) kodin lattia vaihtoi vihdoin väriä tylsästä tummanruskeasta hohtavan valkoiseksi, kiitos ihanan, taitavan exäni :) Lopulta yhdessä päivässä kypsynyt päätös oli todellakin oikea!

Joka toisella silmäyksellä hämmästelen vieläkin, että oho, lattiani onkin valkoinen ja niinä hetkinä, kun en ole asiasta aktiivisen tietoinen, paistattelen vain onnellisena valkoisessa valossa, jota sisäpihanpuoleinen asunto on yhtäkkiä täynnä.

Värin vaihtumisen lisäksi lattia tuntuu nyt ensimmäistä kertaa olevan samassa hengessä asunnon kanssa. Vaikka maalin alla on edelleen parketti, kiiltävä maalipinta ja sopivasti siellä täällä esiin tulevat rakoset saavat sen näyttämään ja tuntumaan lautalattialta. Ja arvatkaa vain miten oikealta tuntuu nyt tassutella täällä raidalliset luottovillasukat jalalassa ;)

13 kommenttia:

 1. Mä niin tiedän tuon tunteen!
  Hieno!

  VastaaPoista
 2. Varmaan valkoinen lattia tuo valon tunnetta auringottominakin päivinä, ja mustavalkoiset matot pääsevät paremmin oikeuksiinsa. Luultavasti vaate- ja kasvokuvissa valkoisuus heijastaa valoa myös varjopuolelle.

  VastaaPoista
 3. Miten sitä tosiaan voikin olla niin fiiliksissä lattiasta! :)

  Ja Paula luulen tosiaan, että nyt pokkarillakin nappaa vaatekuviin sitä aina tähän asti täällä liian vähän ollutta valoa.

  VastaaPoista
 4. Ihanan näköinen!! Oikein hyvä ratkaisu!

  VastaaPoista
 5. Huippu, niin puhdas ja valoisa:-)!

  VastaaPoista
 6. Tää lattiateko pääsee kyllä kirkkaasti mun "hyvät oivallukset vuonna 2012" listan kärkeen :)

  VastaaPoista
 7. Ihana lattia! Me päädyttiin puulattiaa fixatessa valkoiseen öljyyn, ei ole kovin hyvin kestänyt koiran kynsiä. Maali olisi varmasti ollut parempi :-/

  VastaaPoista
 8. Saa nähdä, miten tämä kestää. Vaikka koiraa en omistakaan ja huopavuorasin eilen kaikkien liikkuvien huonekalujen jalat, niin korkokenkäriski on ja pysyy ;)

  VastaaPoista
 9. Kaunis on! Ja niin on myös tuo ekan kuvan seinän harmahtava väri. Paljastaisitko/tiedätkö mikä maali, mikä sävy? Kiitos etukäteen, -Marju

  VastaaPoista
 10. Ei noin taitavasta eksästä kannata luopua...:D

  Miia

  VastaaPoista
 11. Heti kun saan toteutettua kellarikierroksen -viettyä talvikamat alas ja haettua kesämekot ylös, tsekkaan onko mulla tallella vielä maalipurkkia, mistä näkisin koodin!

  Ja Miia, niinkin se on ;).. mutta elämä..olispa se yhtä selkeää kuin puhtaan valkoiset lattiat.. :D

  VastaaPoista
 12. Tiedätkö Ulla millä lattia maalattiin? Ihanan tunnelmallinen sisustus sulla :)

  Mira

  VastaaPoista
 13. Mira,kiitos!! :)

  Maali oli tällainen: http://www.tikkurila.fi/kotimaalarit/tuotteet/sisamaalit/lautalattia/maalaus/betolux_akva_lattiamaali.3253.shtml

  tummaan parkettiin sitä piti vetää neljä kerrosta.

  VastaaPoista