tiistai 6. maaliskuuta 2012

Laque love


Päätin ottaa geelaukset pois sormistani muutama viikko sitten. Kiireiden takia huolto siirtyi ja siirtyi ja totesin, että en halua olla riippuvainen tasaisista huoltoväleista ja taas ilman niitä täysin avuton tekemään itse kynsilleni mitään - noh, ainakaan tilannetta parantavaa.

Omat kynnet eivät tietenkään ole reilun vuoden yhtämittaisen geelauskierteen jälkeen kovinkaan kaunista katsottavaa. Tilannetta pahentaa se, että kuulun niihin jotka osittain huomaamattaan tekevät huomioita sellaisten pienten yksityiskohtien kuin kynnet perusteella.

Esimerkiksi eilen samassa hississä kiinnitin huomiota erittäin tyylikkäästi pukeutuneeseen, kauniiseen naiseen. Huomasin heti että hän oli ostanut ranskalaista luonnonkosmettiikkaa, selasi kiireisen oloisena iPhoneaan, mutta sitten.. ne kosketusnäytöllä vaeltavat kynnet.. osa liian pitkiä, osa katkenneita, ei yhtenäistä mallia eikä edes väritöntä lakkakerrosta. Työnsin omat sormeni entistä syvemmälle taskuun ja mietin olisiko alakerran kynsipisteessä peruutusaikaa pikamanikyyrille..

Kun illalla tulin kotiin, lähetti oli jättänyt oven taakse YSL:n kevään meikkiuutuuksia, muun muassa La Laque Couture -kynsilakan sävyn 22 Beige Leger. Aamulla ajattelin testata sävyä omilla kynsillä ja aivan mahtavaa!! Ei vain se, että lakka kiiltää kuin lakeripintaiset Louboutinit, mutta jotenkin uskomattomalla tavalla väri ja sopivan paksuinen koostumus saivat epätasaisetkin kynnet näyttämään luonnollisen hoidetuilta, juuri sellaisilta kuin kaikkien salaa ihailemieni pariisitarten vaivattoman huolitellut kynnet näyttävät.

Vielä kynsinauhoille nokareet pöytälaatikosta Body Shopin manteliöljykynästä ja tänä tiistaina kynsipuolella taas kaikki hyvin! :)

3 kommenttia:

 1. Hyvä nudelakka on kyllä paras kynsikatastrofien pelastaja! Itse olen vannonut Opi:n Coney Island Cotton Candy:n nimiin - tekisi mieli hankkia rinnalle toinen vielä vaaleampi, maitomaisen lopputuloksen antava lakka.

  Minulla on muuttohommien jäänteenä kynsinauhat pilalla - miten voikin pakkausmateriaali kuivattaa ihon niin pahasti? Siihen ei lakka auta - ikävä kyllä. Eipä muuta kun kädet taskuun...

  VastaaPoista
 2. Lakka kuulostaa hyvältä! Itse en meinaa ehtiä laittaa kynsiä kuin kerran viikossa ja puolet viikosta sitten kulkee juurikin kädet taskuissa sen takia! Tuttu tunne! Muille en tosin näin ankara ole. Itsellä häiritsee eniten.

  VastaaPoista
 3. Tässä lakassa on ollut sekin hyvä puoli, että siinä vaiheessa kun lakkaus ei enää ole ollut ihan parhaimmassa terässä, väri on kuitenkin näyttänyt siedettävän "tasaiselta".

  Kuulin muuten juuri viikonloppuna kaveriltani Heidiltä Butter Londonin kynsien pohjustustuotteesta. Sen pitäisi tehdä kynsille samanlainen tasoitus kuin meikinalustuotteen kasvoille. Kuulostaa kyllä erittäin lupaavalta! :)

  Kynsinauhat on kyllä yksi ikuisuusongelma.. olen pitkään laskenut sen varaan, että kynsinauhakynän tai vastaavan levittämisestä tulisi rutiini, mutta sitä odotellessa.. ;)

  VastaaPoista