tiistai 21. helmikuuta 2012

Wang on tullut kotiin!
Saksalainen tehokkuus on ihanaa etenkin, mitä tulee nettishoppailujen toimittamiseen :) Alexander Wangin beige Prisma kannettiin kotiin hetki sitten. Se on t ä y d e l l i n e n! Pienempi kuin musta Célinen vetskari-toteni, mutta silti riittävän kokoinen kaikelle, mitä töissä on tarpeenkaan raahata mukaan.

Mutta nyt patistan itseni ja Wangin takaisin hommiin, katsotaan miten kassin ensimmäinen työpäivä sujuu. Ainakin omani alkoi luistaa kummasti paremmin :)

11 kommenttia:

 1. Voi että, kaunis se on! Itse en ehkä uskaltaisi lastata laukkuun kaiken muun lisäksi myös läppäriäni. Noin ohuet sangat saattaa venähtää aika pahasti tai pahimmassa tapauksessa irtoavat painavassa lastissa. Tai ainakin jättävät käsivarteen kammottavat jäljet. :) Vai luuletko että laukku kestää? (Sulla tosin taisi olla joku kevyt Mäkki, mun Vaio painaa useamman kilon..)

  Ps. Tänä lauantaina en ehdi, kiitos ehdotuksesta, mutta otetaan kuitenkin uusiksi mahdollisimman pian!!

  VastaaPoista
 2. en ole koskaan katsellut wangeja sillä silmällä (liikaa rokkia?) mutta tuo on kyllä kaunis - ja ihana vaalea väri! kaunis on myös neuleesi, mistä se on? :)

  VastaaPoista
 3. Onpa kaunis! Punertavat metalliset detskut ovat valloittavan ihanat!

  VastaaPoista
 4. Wangi pääsi jo tositoimiin, kun hain sen kanssa postista pari pakettia :) mutta vaikuttaa erittäin pätevältä työkassilta! Célineen verrattuna tässä on kovetettu pohja, eli sekin pysyy kuosissa ja hihnoissakin on nahkavahvikkeet. Ja mäkki on tosiaan light-malli ;)

  Olen kanssa luokitellut kaikki aiemmat Wangit itselleni liian rockeiksi, mutta tässä sitä on just sopivasti, jotenkin pariisilaisittain :)

  VastaaPoista
 5. Ihana muuten myöstuo sun kimallepussukkasi tuolla kassissa, mistäs se on? Kaikki kolme sopivat hienosti yhteen!

  VastaaPoista
 6. Satutko muuten tietämään, että myydäänkö Celinen laukkuja jossain nettikaupassa? Olen googlaillut ahkerasti, ja käynyt läpi tuntemani nettikaupat, muttei ole vielä tullut vastaan.

  VastaaPoista
 7. Kimaltava meikkipussukkani löytyi Lontoosta, vaikka merkki onkin Louison Paris :)

  Ai niin ja pusero on Tiger of Swedenin kevätuutuuksia.

  Célinen laukkuja en ole itsekään oikein löytänyt netistä, mutta Helsingissähän niitä on nykyisin Luxbagin lisäksi myös Ninasilla :)

  VastaaPoista