sunnuntai 29. tammikuuta 2012

Vihreä kevätkassiKun viime keväänä intoilin helakan korallinpunaisen perään, on tänä vuonna pää kääntynyt jo useita kertoja kirkkaan vihreän suuntaan. Vihreä kesämekko pitää hankkia, se on selvä, mutta jätän suosiolla värikkäiden vaatteiden sovittamisen vähän keveemmäksi, kunnes naamassa on taas vaan väriä ja muutama vuodenajan vaihtumisen virallistava pisama.

Mutta mikäänhän ei estä vihreiden laukkujen pälyilemistä jo nyt. Tuon ensimmäisen todellisen ehdokkaan bongasin viime viikolla Tosca Blun pressitilaisuudessa. Tykkäsin paitsi väristä, myös perusshopper mallista ja jopa koristesignaturesta. Fiilistelin laukun seuraksi parin kuukauden tähtäimellä beigeä trenssiä ja ohutta kermanvalkoista kashmirhuivia ja kesäksi pitkää mekkoa ja riipusröykkiöitä.

Ja kuten varpaista näkyy, vannoutunut kultatyttö alkaa kaivata vaihtelua ja luvassa on, noh tuskin täyshopeista kevätkautta, mutta ehdottomasti enemmän metallisekoituksia. Testaamani lakka oli muuten OPI:n tinanhohtoinen ds radiance, joka oli täydellinen pikafreesaus vasta ensi viikolla pedikyyriin pääseville varpaan kynsille :)


4 kommenttia:

 1. Hienot varpaankynnet! Ootko kokeillut koskaan sitä OPI:n kullanhohtosta lakkaa?

  VastaaPoista
 2. Toi Celine on noista ehdottomasti ihanin ja söpöin!! :)

  VastaaPoista
 3. Sipe: en ole kokeillut. Mulla oli näitä ennen kyllä varpaissa YSL:n kultaista lakkaa, mut hopea näyttää nyt tosi paljon paremmalta!

  BagMiss: Se on... ja tää kanssa: http://www.mytheresa.com/us_en/papier-a4-tote.html?quid=61029863468S1086032T&gkid=432852589
  Mut budget-vaihtoehtona Tosca Blu rocks! :)

  VastaaPoista