maanantai 16. tammikuuta 2012

Lämmintä kultaa


Saanko esitellä, tammikuun lempivaate! :) Zaran alerekistä pelastamastani kultaneuleesta on tullut parissa viikossa hyvän mielen ja nopeiden lähtöjen luottovaate - ja erityisesti arkena.

Melkoista vaihtelua mustalle kashmirille ja luonnonvalkoiselle silkille, mutta toimii! Lämmin kullansävy lämmittää ja freesaa ihoa, ainakin keskellä pimeintä talvea kuultujen kohteliaisuuksien määrästä päätellen ;)

Löysin vihdoin myös etsimäni kullansävyisen, kaulaan istuvan korun. Fredalla sijaitsevan Soma Oma -nimisen vintageputiikin omistaja kertoi sen olevan 50-luvun Amerikasta. Koristeiden materiaali on valkoista maitolasia. Yksinkertaisemman ja avonaisemman yläosan kanssa aion yhdistää siihen reilummin kullan- ja metallinvärisiä ketjuja ja riipuksia ja ehdottomasti joku kerta myös vintagekäärmeeni. Mutta kultapuseron kanssa se on parhaimmillaan pelkän YSL:n sormuksen ja Korsin kellon seurassa.

7 kommenttia:

 1. Sinä kaksoseni vaan kaunistut. Miksei mulle käy samoin? :)
  Koska nähdään?

  VastaaPoista
 2. Höps! Mä just katoin sitä kuvaa, joka oli otettu iltapäiväauringossa ikkunan läpi, että näytätpä upeelta! :) Ja olis kyllä tyttöjen iltapäivä jopa -ilta aika pian paikallaan! :D Pöyhitäänkös kalenterit esiin ja lyödään päivämäärä kiinni!?

  VastaaPoista
 3. Höps itselles.
  Pöyhitään! Mä olen just lopettanut yöimetyksenkin, joten olen paljon vapaampi jälleen viettämään iltojakin poissa kotoa. Pistetäänkö ehdotuksia tulemaan vaikka fb:kin puolella?

  p.s vuodatin vähän koulusta sinne uudemman (julkisen) blogin puolelle. Tuu kattoo.

  VastaaPoista
 4. Elina on kyllä oikeassa, näytät todella tyylikkäältä! Ja korukin on nätti:)

  VastaaPoista
 5. Kiitos Paula! Kaulakoru on ollut kyllä todella kätevä hankinta lisäämään asuun sitä jotakin :)

  VastaaPoista
 6. Ihana koru! Tuolla SomaOmassa on vaikka mitä ihanaa, koruista vaatteisiin! Tykkään sun blogista, missä sä stailaat tms? Lehdissä-kö?

  VastaaPoista
 7. Kiitos, kaima! :) SomaOmasta on tullut kyllä syystäkin yksi omista vintagesuosikeistanikin. Tykkään myös siitä että vaatteet ja asusteet on selkeästi, väljästi ja stailatusti esillä. Monesti vintageputiikkien ongelma on ahtaus ja jos ei ole penkomistuulella, ei välttämättä näe niitä kivoja juttuja kaiken paljouden keskellä. Mutta SomaOmassa inspiroituu ilman penkomistakin :)

  Stailailen freelancerina eri lehdissä, tosin tällä hetkellä sisustuspainotteisesti, ja joitakin yksityisasiakkaitakin on satunnaisesti :)

  VastaaPoista