keskiviikko 14. joulukuuta 2011

Reilusti rengastetut


Melkein tekisi mieli sanoa, että juuri nyt sormuksia ei voi olla liikaa. Ei ainakaan korulippaassa eikä juurikaan sormissa. Tosin tuon viimeisen kuvan kohdalla alkaa mennä omasta mielestäni jo aavistuksen överiksi, mutta tilanne voisi olla toinen, jos ranteissa ei olisi mitään tai korkeintaan siro ketju.

Mutta noin muuten: modernia ja vintagea, aitoja ja korukiviä, kultaa, pronssia ja hopeaa, rinnakkain ja päällekkäin - kunhan on paljon ja eri tyylejä kunnolla sekaisin!!

Kuvat: Olsen Anonymous, Studded Hearts, Jak&Jill

4 kommenttia:

 1. Tuota olenkin miettinyt, että voiko käyttää yhtaikaa eri värisiä sormuksia, lähinnä siis hopeaa, kultaa ja pronssia. Nyt taitaa olla aika yhdistellä suruttomasti vain mielialan mukaan.
  Koska olen hopeakorujen ystävä, mieleni tekisi ostaa jokin iso Lapponia-sormus esimerkiksi Björn Weckströmin Sukkula tai Kauris tai Paloma. http://www.lapponia.com/korut/materiaalit/hopea/sormukset
  Mutta voiko noin massiivisia sormuksia (yksistään) käyttää esim. keskisormessa tai peräti etusormessa?

  VastaaPoista
 2. Kyllä voi!! Kauniita bongauksia Lapponialta :) Itse käytän massiivisimpia sormuksia aina joko keski- tai etusormessa (muihin sormiin ne ovat aina liian isojakin..).

  VastaaPoista
 3. Viimenen kuva toimii mullekkin vielä! Aivan ihania nämä, kaipaisin lisää tälläisiä!

  VastaaPoista
 4. Lupaan kerätä jatkossakin näitä korukoosteita ispikseksi! :)

  VastaaPoista