perjantai 23. joulukuuta 2011

Lämmönpitävää

Vaikka lämpömittari hädin tuskin hätyyttelisi pakkaslukemia, on kroppani jotenkin ohjelmoitunut palelemaan tasaisesti talvikuukausien läpi. Siispä varusteet kuntoon!

Löysin Boss Orangen ihanaisen parkan pari viikkoa sitten Stockmannilta, jonne niitä oli mystisesti ilmestynyt kaksi kappaletta (ilmeisesti kuvauslainasta). Hipelöin takkia jo moneen kartaan alkusyksystä, mutta jotain vielä täydellisempää metsästäessä ne ehtivät tietenkin loppua. Mutta loppu hyvin, kaikki hyvin! Olen pitänyt takkia käytännössä joka päivä. Lämmin vuori, vettä hylkivä pinata ja upottava huppu ovat olleet täydellinen panssari pikkupakkasia, viimaa, tihkusadetta ja huonoja päiviä vastaan!

Zdarin tontun kiikuttamat mustat Alionat saapuivat juuri ennen lomalle lähtoä. Nyt myös siis jaloilla on kaikki hyvin! Lampaanvilla eristää hyvin lämpöä, mutta myös kosteutta ja on silti hengittävää - mitä osaa kummasti arvostaa esimerkiksi jouluostoksia jonottaessa.. Lisäksi pohja ei lipsu jäisellä kadulla, mikä taas oli monien perus-Uggien kanssa todella paha ongelma. Ja slaavilaishenkisessä pakkastyylissä on ehdottomasti sitä jotakin!

Italiasta ostamani villa-kashmir -hanskat reikiintyivät tänä syksynä äidin parsimisyrityksistä huolimatta käyttökelvottomiksi ja meni hetki, ennen kuin löysin tilalle mitään lähellekään vastaavaa. Fancy Fannyn hanskat eivät ihan pärjää edeltäjilleen pehmeydessä, mutta istuvuus ja lämmittävyys vakuuttivat kriittisen käsineidenkuluttajan. Uusi puhelin taas lämmittelee Marimekon pehmeässä nahkapussukassa :)

Ai niin, jos kukaan ehti ensimmäisestä kuvasta huomata, ranskalaisten sijaan Nilla laittoi minulle viimeksi punaiset kynnet. Niissä on päällä ohut kerros punaviininpunaista Essien "Sole Mate" -kynsilakkaa ja sävy on nyt se chic, jota etsin! :)3 kommenttia:

 1. Oi mitkä kengät!!! Rrrrrrrakastan kaikkea järkevää ja ekstralämmintä, nuo näyttävät täyttävän molemmat edellytykset.

  Ihanaa joulua Ulla!

  VastaaPoista
 2. Hyviä löytöjä! Pitäisi itsekin löytää jotkut talvitöppöset Uggien tilalle juuri niiden liukkauden takia.

  VastaaPoista
 3. Oon kyllä ihan in love noiden kenkien kanssa :) ja paitsi pohjan, myös sen kosteudenkestävyytensä takia ne on Suomen oloihin aika paljon klassikko-Uggeja paremmin sopeutuvat.

  Ihanaa, tunnelmallista joulua, Nina ja Caelia myös!!

  VastaaPoista