maanantai 5. joulukuuta 2011

Audrey-mekko ♥

En ole tänä syksynä onnistunut tekemään kuin vasta yhden juhlavamman mekkohankinnan, mekkotilanne kuitenkin kohentui viime viikolla yllättäen, kun pistäydyin Villa Tremondon showroomilla lainaamassa vaatteita tuleviin kuvauksiin. Ihastuin samalla It's All About Even mallistoon ja sain kokeiltavakseni tämän upean, grafiitin harmaan mekon syksyn juhlakokoelmasta. Helsingissä It's All About Eveä myy ainakin Fredrikin kadun Dots.


Kuten tässäkin mekossa, myös monissa kevään uutuuksissa on yhdistetty kiinnostavalla tavalla ajattomia vintage-vaikutteita ajankohtaisiin yksityiskohtiin. Joku mekossa tuo mieleeni Audrey Hepburnin ja yhdistelmän hänen tyyliään eri elokuvissa. Mekkoon kuuluu myös siro kangasvyö, mutta itse pidän siitä enemmän a-linjaisena. Pitkät sifonkihihat ovat supernaiselliset ja muuten tämän syksyn ehdoton juhla-must!

Yhdistin itse mekon nyt vaaleisiin kiiltonahka-Louboutineihin ja yläosan koristeiden ansiosta vain pariin cocktail-sormukseen. Mutta luulen, että mustien sukkisten ja nilkkureidenkin kanssa se tulee olemaan vaivattomasti näyttävä feel good -vaate loppuvuoden työlounaille ja iltatilaisuuksiin.

Tyylikästä itsenäisyyspäivää kaikille ja toivottavasti huomisista linnanjuhlista bongaillaan monia inspiroivia juhlatyylejä!!

4 kommenttia:

  1. Kiitos Minna! :) Pikkumusta, tai -harmaa ;) ja nude-kengät ovat kyllä ehdottomasti nyt se juttu! :)

    VastaaPoista
  2. oh you look so gorgeous in that dress!

    VastaaPoista