torstai 3. marraskuuta 2011

VastarakkaudetTässä pari muuta ihanuutta, jotka ovat viime päivinä vieneet jalat alta. Eilen kävin Zarrossa pujottamassa sormeeni tuon Zoe&Morganin kullatun Love-sormuksen. Näin sen jo viikoloppuna, enkä saanut sitä mielestäni, joten tässä se nyt :) Ja sopii muuten herkältä tyyliltään täydellisesti yhteen pikku Tiffanyn kanssa, vaikka metallit ovatkin eri värisiä.

Toinen muruni on Kalahari -huone/tekstiili-tuoksu. Uusi laadukas luonnonkosmetiikkasarja panostaa paitsi ekologisuuteen myös eettisyyteen ja tukee Kalaharin autiomaassa elävien heimojen elämää. Myös raaka-aineet tulevat afrikkalaisesta luonnosta.

Hyvä ajatus vieläpä tuoksuu koukuttavan hyvälle ja Tsamma Blendin vesimelonin ja ruohon tuoksujen myötä olo on marraskuussakin vähän niin kuin ikuisella piknikillä :) Tuoksussa ei ole mitään esanssisuutta, vaan se on oikeasti ihan kuin vastaleikattu meloni tai ruoho. Itse olen suihkinut sitä oikeastaan kaikkialle, mutta lakanat ja pyyhkeet lienevät saaneet siitä säännöllisimmät suihkaukset.

8 kommenttia:

 1. Vesimelonin tuoksua en saa millään palautetuksi mieleeni, mutta ruohon tuoksun toki kyllä; etenkin vastaleikatun ruohon tuoksu on huumaava. Muistan jostain lukeneeni, että se toimii voimakkaana afrodisiakkina!

  Pidän paljon koivunlehden tuoksusta ja löysinkin äskettäin Schwarzkopfin (kirjoitinkohan oikein) hiuksia selvittävän ja kosteuttavan koivunlehdelle tuoksuvan suihkeen. Suihkuttelin sitä myös huoneeseen, mutta sen sisältämä silikoni(?) teki lattiat liukkaaksi, joten nyt vain kostuttelen sillä tukkaani ja levitän tuoksun huoneeseen liihottelemalla ympäriinsä :-)

  VastaaPoista
 2. Paula: Enpä ollut aikaisemmin kuullut, että vastaleikatun ruohon tuoksu toimii noinkin! Yksi syy lisää pitää siinä :)

  Minkä niminen tuo hiussuihkeesi on? Hiukset ovat itse asiassa hyvä paikka suihkia tuoksua, koska se säilyy niissä hyvin. Itselläni on kaapissa yksi hiuksille tarkoitettu parfyymi, joka täytyykin taas ottaa käyttöön.

  Nirso: Kaunis kiitos!! :)

  VastaaPoista
 3. Schwarzkopfin hiussuihkepullossa lukee:
  BC Bonacure hairtherapy
  Moisture kick, spray conditioner for normal to dry hair.

  Pienellä präntillä olevaa en näe oikein lukea, mutta jotain hyaluronihaposta siinä mainitaan.
  Pullo on 400ml turkoosi muovinen suihkepullo, ei siis ponnekaasullinen.

  Varsinkin nyt kun ostin niin tehokkaan hiustenkuivaajan, että vyötäröpituiset hiukseni tuivertuvat takkuisiksi, ilman tätä en saisi hiuksiani kammatuksi.

  VastaaPoista
 4. Nyt on ollut poikkeuksellisen hyvää koruonnea :)

  Ja laitetaan ehdottomasti koivuinen Schwarzkopf mieleen. Itsekään en enää oman hiustenkasvatusprojektini kanssa pärjää ilman hiuksiin jätettävää hoitosuihketta, mutta hyvä niin! :)

  VastaaPoista
 5. Ihana tuo sormus! Itsellä on H&M kopio, mutta se on jäänyt isoksi.

  http://www.nightatvogue.com

  VastaaPoista
 6. Joku toinenkin tekstisormus voisi olla kiva.. tekeeköhän muuten joku firma jo sellaisiakin tilauksesta, niin kuin tekstikaulakoruja?

  Kiitos, Night at Vogue, muuten taas ihanista hääinspiraatioista! Tulipa kesäinen ja romanttinen olo! :)

  VastaaPoista