maanantai 28. marraskuuta 2011

Kaikki mikä kiiltää...
.. näyttää kiinnostavan nyt! :) Taidan elää korukauttani tai sitten se on vaan tämä valon vähyys, joka saa tarttumaan kiiltävyyksiin :)

Kaksi ylintä viimeisimmistä löydöistäni ovat Greendressistä, joka on ehdottomasti yksi Helsingin parhaita paikkoja tehdä korulöytöjä. Vintage-käärmekaulakoru, jonka pituutta ja muotoa voi säädellä nappaamaalla käärmeen päällä kiinni eri paikoista korua, on täydellistä seuraa yksinkertaiselle pikkumustalle - testattu REVSin lanseerauksessa! :)

Erica Weinerin vintage-koruista kokoama ranneketju on ollut ranteessa melkein joka päivä. Sydänlukko - jonka käyttö vihdoin sujuu - on suloinen ja ketju kivasti kasari. Huomasin vasta kotona tuon I Love You -tekstin, joka siihen on painettu.

Ja vasemmalla puolella Korsin kellolle pitää seuraa La Matasta mukaan tarttunut pääkalloranneke. Mutta heti kun yksi pieni NAP:in tilaus tulee perille, alkaa koruton loppuvuosi, lupaan ! (mutta vain siis uusien suhteen ;)

3 kommenttia:

 1. Upea tuo ranneketju! Onko siis lukitus oikealla avaimella, vai onko siinä jokin painonappi?

  VastaaPoista
 2. Ihana tuo käärmekoru, vaikka käärmeitä kammoankin!

  VastaaPoista
 3. Kiitos!! :) Lukossa on sellainen nipsu, joka lukitsee sen, vähän siis niin kuin oikeastikin lukoissa on. Sen käyttö vaati vaan aluksi vähän totuttelua :)

  Itsekin kammoan käärmeitä (ja pääkalloja) mutta joku on sanonut, että ne tuovat hyvää onnea tai jotain positiivista asiaa kuitenkin :) Toisaalta, en laittaisi päälleni mitään, missä olisi esimerkiksi joku koppakuoriaisen näköinen, vaikka tuottaisi mitä mahtavaa! :)

  VastaaPoista