keskiviikko 9. marraskuuta 2011

Joogin kassissa

Tilasin Yoga Nordicin nettikaupasta muutamia ihanuuksia joogailtoja ajatellen. Welliciousin Divine matossa on Swarovski-kristalleilleilla tehty mandala-kuvio. Maton väri on mahtava: Caviar Black. Ei ehkä ensimmäisenä ajateltuna mitään joogahenkisimpiä asioita, mutta ihanuuksia kaikki silti!
Mandukan joogapyyhkeissä on viisauksia ja kauniit, rauhalliset sävyt.

Vivienne Westwoodin suunnittelema Siggin juomapullo on päätynyt joogatunneilleni Pariisin muotinäytöksestä. Suomen ehdoton huippukampaaja, Miika, kävi tekemässä näytökseen kampauksia ja toi sieltä samalla tämän Viviennen vihreän pullon tuliaiseksi.

Myös yksi uusi joogatoppi tuli nettikaupasta hankittua, mutta ehkä siitä myöhemmin lisää. Sen sijaan uusi joogakassi on vielä tilaamatta, mutta Mandukalla näytti olevan tyylikkäitä malleja.

4 kommenttia:

 1. Tuo joogamatto on tosi kaunis! Kiva ettei aina tarvi niitä superpirteitä värejä katsoa vaan jotain rauhallisempaa ja hienostuneempaa!

  VastaaPoista
 2. Totta, superpirteät värit menevät joogassa pieninä juttuina - kuten vaikka juomapullossa ;) mutta muuten joogailen ainakin itse mieluummin rauhallisemmissa sävyissä.

  VastaaPoista
 3. Meitä joogeja on tietysti monenlaisia. Itse olen kamppaillut lähinnä löytääkseni ekologisen joogamaton, joka kuitenkin kestäisi vuosia käytössä ja jossa on mahdollisimman hyvä pito. (Ihanan tuntuisilla ja ekologisilla juuttimatoilla on ikävä taipumus hajota liian nopeasti.) Kristallien merkitystä matossa en nyt näin äkkiseltään ihan ymmärrä. Mahtaa ärsyttää asanassa, kun moinen klöntti jää ikävästi jalan, käden tai naaman alle. Ihan mielenkiinnosta: minkä sortin joogaa harrastat? Nähtävästi et ainakaan astangaa, jos juomapulloa kanniskelet tunneille.

  VastaaPoista
 4. Meitä on monenlaisia ja joogan hyviä puoliahan on myös se, että sitä voi niin helposti harrastaa juuri sellaisena kuin on :)

  Kristallit ovat vain kiva koriste, johon itse asiassa ihan hyvä keskittää katse vaikka alaspäin katsovassa koirassa.

  Itse harrastan hotjoogaa, ja oikeastaa hot-vinyasa -joogaa. Harjoitus tehdään siis n. 40-asteisessa salissa ja moniin melko fyysisiin asanoihin yhdistettynä yleesä hikoilee todella paljon, joten juomapullo on pakollinen. Samoin joogapyyhe maton (ja lopulta niiden kristallienkin ;) päällä, koska mikään muu pinta ei vaan kestä pitävänä.

  VastaaPoista