perjantai 11. marraskuuta 2011

HarsoiluaVoiko olla yksinkertaisempaa, mutta samalla niin dramaattisen tehokasta asustetta kuin kasvoille valuva harso?! Asia muistui mieleeni eilen, kun näin kuvan Olsenin kaksosista Voguen Best Dressed -kannesta. Myös tuo Charlotte Casigrahin kesäinen hääasuste oli aivan mahtava!

Silmille tiukasti kiristetyt pitsinaamiot ja venetsialaistyyppiset pitsimaskit ovat oma lukunsa, mutta itse voisin testata juuri tuollaista harvaa, mustaa harsoa. Ehkä sen voisi kiinnittää mustaan sulkakoristeeseen, joka löytyy jo laatikosta. Enää puuttuu vain se harso. Myydäänköhän sellaisia kangaskaupoissa vai hattuliikkeissä?

5 kommenttia:

 1. Joskus oli suunnitteilla pitää kesällä maalla puutarhassa hattujuhlat, ja hankin Stockalta kolmenlaista harsoa, parasta oli isoreikäinen musta harso, jossa oli siellä täällä pikkuruisia pehmeitä tupsukkeita. No juhlista ei vielä(kään) ole tullut mitään, ja harso lienee hapertunut käytön puutteessa, tuskin löytyy enää mistään. Mutta muistan, kuinka tavallisen mustan hatun sai sillä muuttumaan glamouriksi - sitäpaitsi sen takaa ihon virheet eivät niin paistaneet...

  Saattaa olla, ettei ole enää harsoa myynnissä Stockalla, kun ovat vaatekankaidenkin valikoimaa supistaneet. Eurokankaassa voisi olla, toinen mahdollinen paikka on Hakaniemen hallin toisen kerroksen ompelutarvikeputiikki ja HobbyPoint-askartelutarvikeliike Fredalla. Varmimpia kuitenkin hattuliikkeet esimerkiksi HopeHat.

  VastaaPoista
 2. Kiitos vinkeistä, Paula! Ajattelin itsekin aloittaa etsinnät Eurokankaasta. Siellä taitaa kuitenkin olla tällä hetkellä parhaimmat valikoimat kankaita.

  Harsollisissa hatuissa on sitä jotakin. Äidilläni on musta pillerirasia -mallinen hattu, jossa on harso. Se on käsittämättömän tyylikäs ja ajaton, vaikkakin on hautajaishattukäytössä. Ja vaaleissa, harsollisissa kesähatuissa taas on aina yhtä toimiva prinsessa Diana -fiilis :)

  VastaaPoista
 3. Kauniita! Villisilkissä on aika mukavasti pitsiä, mutta en sitten tiedä onko siellä ihan tuollaista harsoa.. Mulla on itselläni vihreän pitsin kanssa proggis meneillään. Pikkasen vaikea, saa nähdä onnistuuko mekko.

  VastaaPoista
 4. Kiitos vinkistä, Nålen! Pitääkin poiketa siellä, olen menossa nauha-asioissa viereiseen nappikauppaan muutenkin lähipäivinä :)

  VastaaPoista
 5. Villisilkissä on ainakin muutamaa mustaa perustylliä harsoksi.

  VastaaPoista