tiistai 29. marraskuuta 2011

Bonnie&Clyde ♥

Faye Dunawayn ja Warren Beattyn vuonna 1967 tähdittämän Bonnie&Clyde elokuvan tyyli sopii loistavasti inspiroimaan syksyn asuja mm. midihameiden, huivien ja hattujen suhteen. Omia ehdottomia suosikkejani ovat nuo kaksi alimmaista asukokonaisuutta.
Net-A-Porterilta tulivat tänään teemaan sopivasti nämä ranskalaisen Mathias Chaizen Bonnie&Clyde -nauhat - kuten eilen mainitsin, hyvin todennäköisesti ne tämän vuoden viimeiset koruhankinnat ;)

Kannattaa myös taas lisätä kynttilöiden valaisemien iltojen soittolistalle iki-ihana Serge Gainsbourgin ja Brigitte Bardotin versio kuuluisista rakastavaisista :)


6 kommenttia:

 1. Bonnie&Clyde tosiaan vaikutti muotiin paljon 60-luvun lopulla. Pidin paljon siitä tyylistä; baskeri tosin ei minulle sopinut, mutta isoisän huopahattu oli paljon käytössä.

  VastaaPoista
 2. Ajatonta tyyliä ja ehdottomasti yksi muodillisia elokuvahelmiä! Pitäisi nähdä sellainen huopahattukuva, kuulostaa kyllä kuvaukselliselta! :)

  Kiitos Night at Vogue! Joku näissä rannejutuissa nyt viehättää.. bongasin tänäänkin yhden ihanuuden, mutta se on onneksi vasta Stylesnobin ensi kevään kokoelmissa, joten loppuvuoden korulakko saattaa kuin saattaakin pitää ;)

  VastaaPoista
 3. i just love the style women had back then!:)

  VastaaPoista
 4. Oih ihanat kuvat, rannekoru ja erityisesti tuo oma kestosuosikkini, Gainsbourgin ja BB:n duetto!

  VastaaPoista
 5. Fedu: So do I!! :)

  Henna: Kiitos! :) B&C on yksi heidän parhaitaan mielestäni!

  VastaaPoista