maanantai 31. lokakuuta 2011

Terveisiä Tiffanylta!

Viime aikoina on ollut niin paljon kaikkea mielenkiintoista meneillään, että Bellevillessä ei ole vastaavasti ehtinyt tapahtua paljonkaan, pahoittelut siitä! Mutta eräs tuttuni sen sijaan ehti käväistä New Yorkista ja noutaa minulle 5th Avenuen Tiffanylta tämän pitkään himoitsemani Elsa Perettin yksinkertaisen timanttiranneketjun.

Niin pieni ja siro, mutta silti se ranteessa olo on vain jotenkin erityisen ihana ja kaikkea muuta kuin arkinen! En ole koskaan aikaisemmin ostanut itselleni timanttia, mutta tämä tuskin jää viimeiseksi hankinnaksi ;) Tällä hetkellä voin niiiin helposti allekirjoittaa Shirley Basseyn Diamonds Are Forever -klassikon ja oikeastaan kaikki muut kimaltavat lausahdukset!

6 kommenttia:

 1. OOOH ihana! Missä hintaluokassa Tiffanyn korut on? Entä paljonko tuo kaunis kustansi?

  VastaaPoista
 2. Kiitos!! :) Olen jotenkin todella fiiliksissä tästä itsekin :)
  Siellä on koruja aika moneen hintaryhmään. En ole vielä ihan varma, mikä tämän hinnaksi euroissa lopulta tuli, mutta jää vähän alle kolmen sadan. Se ei todellakaan tuntunut pahalta hinnalta, etenkin koska tiedän käyttäväni tätä todella paljon. Sitä paitsi monet muotisuunnittelijoiden pukukorutkin, joissa laatu saattaa olla vain kohtalainen ja tyyli lähinnä tiettyyn hetkeen sopiva, maksavat helposti paljon enemmän.

  VastaaPoista
 3. Tyylikäs! Tuossa on ehdottomasti sitä jotakin!

  VastaaPoista
 4. Jo toinen ihna päivä timantti ranteessa takana, jee!! :) Ihanan inspiroiva blogi muuten sinulle Caelia! :)

  VastaaPoista
 5. no niin - kolahti heti täysillä ja aloitan nyt puolestani juuri tuon korun himoitsemisen... tuossa on kaikki kohdallaan <3
  -kaisa

  VastaaPoista
 6. Voin kyllä suositella lämpimästi :)

  VastaaPoista