keskiviikko 12. lokakuuta 2011

Lingerie de luxe

Calvin Klein Underwearissa ei ole mitään vikaa. Mallistoissa on hyvää casual-tyyliä, materiaalit tuntuvat iholla pehmeiltä ja istuvuus on monesti kohdillaan. Mutta, silloin kun kaipaisi vähän extraa menee hankalaksi. Missä viivytte La Perla, Eres, Chantal Thomass ja Agent Provocateur?!

Olen ihan varma, että Suomessakin löytyisi asiakaskuntaa alusvaatteiden luksusmerkeille, mutta silti tarjonta on kaudesta toiseen sitä samaa ja tasaista. Suomessa alusvaateosastoilla ei kovin usein tule tehtyä esimerkiksi heräteostoksia, koska " wow, en voisi lähteä kotiin ilman näitä!" -kokemukset puuttuvat.

Tässä muutamia omia syyskokoelmien suosikeitani, jotka herättäisivät ainakin minut, vaikka olisin lähtenyt ostamaan vain uusia mustia sukkia :)
La Perla A/W 2011


Eres A/W 2011


Chantal Thomass A/W 2011


Agent Provocateur A/W 2011

4 kommenttia:

 1. Muistan vielä sen ajan, jolloin Suomesta sai kolmenlaisia alusvaatteita: valkoisia, beessejä ja mustia, ja kaikki mielikuvituksetonta mummomallia, koristeena korkeintaan pikku rusetti.

  Voi sitä iloa, kun Tallinnan jostain halpahallista sain kauniisti koristellut rintaliivit. Tosin istuvuus niissä oli mitä oli, ja ratkoin päällimmäisen kerroksen ja ompelin tavisliiveihin.

  Nykyään jo meilläkin onneksi saa kauniita joka tilanteeseen, makuun ja kukkarolle sopivia alusvaatteita.

  VastaaPoista
 2. Mahtavaa tuo rintsikoiden tuunaus! Mitäpä sitä ei nainen tekisi estetiikan eteen :)

  VastaaPoista
 3. Tallinnasta muuten saa kaikkia noita merkkejä, lyhyen laivamatkan päässä:)

  VastaaPoista
 4. Ei voi olla totta! :) Ei ole tullut käytyä Tallinassa kuin kaksi kertaa ja viime kerrastakin on aikaa useita vuosia. Silloin olin aika pettynyt kaupungin muotitarjontaan, mutta kiva, että ajat muuttuvat! :)

  VastaaPoista