maanantai 17. lokakuuta 2011

Laukkuja vyössäEn muista missä yhteydessä ja millä foorumilla (luultavasti radio) törmäsin tänään siihen, että iPhonien vyökotelot ovat kuulemma jostain syystä kovasti tulossa. Asialla ei muistaakseni ollut mitään tekemistä edes urheilun kanssa.

Äsken kun selailin Net-a-porterin laukkuja näin sitten vielä nämä pari YSL:n vyölaukkua. Nyt niitä sitten näköjään taas on ja muotihirvityksestä on tulossa (ehkä) muotieliitin asuste. Alkuällistyksen jälkeen etenkin turkoosi - ehkä se johtuu tuosta rennosta tavasta, miten se roikkuu mallin lantiolla - alkoi näyttää oikeastaan ihan kivalta. Ja sitten muistin - jälleen kerran kahlatessani Sinkkuelämän jaksoja läpi dvd-boxilta - Carrien samaan tapaan lantiollaan roikottaman Guccin vyölaukun. Ajatuksen tasolla vyölaukku sinänsä ei siis voi olla täysin paha :) Toisaalta se lenkkarituristin toinen tavaramerkki, musta nylon-pussukka vyötäröllä, tulee olemaan sitä aina.

2 kommenttia:

  1. Tarkoittanet Kauppalehden juttua "Kännykkävyölaukku tekee paluun": http://www.kauppalehti.fi/5/i/talous/uutiset/etusivu/uutinen.jsp?oid=20111097769&ref=il

    VastaaPoista