maanantai 5. syyskuuta 2011

Uutta kaunista(vaa)


Olen huomannut, että vähällä vaivalla syntyneen kesä-lookin ylläpitämiseen tarvitaan jo vähän enemmän väriä, useampia tuotteita ja uusia must keep -löytöjä. Syksyn merkkejä ehdottomasti, mutta kivoja sellaisia :)

Etsin keväällä täydellistä rajauskynää. Olen usein käyttänyt päällekäin nestemäistä ja tavallista rajauskynää, mutta uusi ihastukseni, YSL:n Shocking eyeliner riittää sellaisenaan. Pigmenttejä on riittävästi, mutta ei yhtään liikaa. Täydellisellä siveltimellä saa sekä siron arkirajauksen että paksumman jäljen ilta-lookiin.

Väritön huulten aurinkosuojapuikko vaihtui kosteuttavaan Korresin Cherry Lip Glossiin. Lindexin muotinäytöksen pressimateriaalin seasta löytynyt sävy 25 natural purple onnistuu ainakin omissa huulissani korostamaan nimen omaan sitä huulien omaa väriä, niin että väri näyttää vain sopivasti tasaisemmalta ja pinta sopivan kiiltävältä.

Kiehl'sin uusi tuttavuus itselleni, Ultra Facial Cream on tuntunut iholla parhaalta kosteusvoiteelta nyt, kun auringon vaikutus alkaa kaikkien ongelmattomien kesäkuukausien jälkeen tuntua kiristyvältä kuivuudelta. Vaikka koostumus on ohut ja hyvin imeytyvä, tehoja on tarpeeksi eivätkä turhat tuoksu- tai väriaineet ärsytä ihoa.

Puuterinnälkään olen alkanut käyttää Diorskin Forever -puuteria. Ohut, isolla siveltimellä sipaistu kerros siistii sopivasti, mutta säilyttää kesän jälkeisen kuulauden ja vielä sinnikkäästi nenällä näkyvät pisamat. Puuterissa on myös ilahduttava suojakerroin SPF 25.

Healty Sexy Hairin soijaa ja argan-uutetta sisältävästä uutuuslakasta on tullut all-in-one -muotoilusuosikkini. Samalla spraylla suihkuttelen hiusten sekaan runsauden tuntua, rypistelen esiin tiettyjä suortuvia ja silotan paikalleen toisia. Sokerina pohjalla, aine tuoksuu persikka-melonisalaatille - joten ei siis mitään moitittavaa! :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti