keskiviikko 21. syyskuuta 2011

Takaisin kouluun?


Muistaakseni mietin samaa kysymystä keväällä, mutta tässä se on taas: Miten sellaisina päivinä, kun tarvitsee kaupungille mukaan kaikki mahdolliset työvälineet läppäristä lähtien, voi kuljettaa ne ilman iltapäivällä iskevää niska/käsivarsikipua.

Käsissä on usein paljon muutakin, joten tarvitsen olalla kulkevan laukun. Muodoltaan väljät ja materiaaliltaan pehmeät Celinen tote tai LV:n iso Neverfull eivät ainakaan ole sopineet käyttötarkoitukseen ja Chanelin 2.55:n ei mahdu Macin jälkeen enää juurikaan muuta.

Tässä saattaisi olla taas yksi hyvä syy sijoittaa Mulberryn Polly Push Lockiin :) Tai miksei jopa Olsenin kaksosten The Row -merkin repputyyliin. Koulussa jokainen syyslukukausi alkoi uudella koululaukulla, eikö työsyksykin voisi lähteä vauhtiin samalla, hyväksi havaitulla perinteellä? :)

4 kommenttia:

 1. What?! Mahtuuko sun Chaneliin Macci?!! Siis, olkoonkin MacBook Air, ja se isompi koko 2.55:stä, mutta silti :)

  VastaaPoista
 2. Kyllä se sinne vaan mahtuu :) mutta muuta ei sittn paljon mahdukaan, eikä vähälläkään lisävarustuksella lukon kiinni pakottaminen ole ollut kunniaksi Chanelille.. itse olen ne harvat kerrat, kun tähän ratkaisuun olen päätynyt, jättänyt läpän auki.

  VastaaPoista
 3. Hankit minitietokoneen. Apple on vielä aika iso elikkä pienempiäkin koneita löytyy.

  VastaaPoista
 4. Kun on niin tottunut Maciin, niin PC:n käyttö tuntuu aina jotenkin sekevalta.. plus, että tykkään vaan niin paljon näiden tyylistä :)

  VastaaPoista