perjantai 16. syyskuuta 2011

Parka-aikoja odotellessa

Tässä se uusi talviparkani, josta vähän aikaa sitten mainitsin. Mietin pitkään oliivinvihreän ja mustan välillä, mutta musta oli selkeästi enemmän oman tyylini näköinen. Ja ainahan siihen voi yhdistää oliivinvihreän huivin :D

Aina välillä tulee halu olla sellainen rento boho-tyyppi, joka käyttää oliivinvihreitä parkoja, pillifarkkuja, biker bootseja ja Alexander Wangin laukkuja, ellei sitten pelkkää canvaskassia. Mutta yleensä viimeistään kaverit palauttavat ruotuun toteamalla, että "sä nyt olet vaan se lady, pidä se!"

Oli miten oli, tämä Korkeavuorenkadun Maranellon ikkunasta minua kutsunut takki on Modströmin. Irrotettavan hupun reuna on sopivan jäykkä, joten sen saa vedettyä hyvin pään suojaksi. Takissa on lämmin toppavuori ja silti se tuntui päällä sopivan sirolta.

Tässä vielä muutama parkafiiliskuva maailmalta. Jos tulossa on mitään vastaavaa kuin viime tai sitä edellinen talvi olivat, luulen että mukavuuden- ja lämmönhaluissani tämä parka ulkoilee ja paljon!10 kommenttia:

 1. Täydellinen parka! Sä olit niin oikeessa, kun joskus kirjoitit, kuinka tärkeitä Suomen ilmastossa takit on tyylin kannalta. Mä ehkä haluun kans tollasen...

  Kiva, kun oot kirjoitellut ahkeraan. En usein ehdi kommentoida, mutta luen kyllä jokaisen postauksen.

  VastaaPoista
 2. Kiitos!! :) Parka oli ehdottomasti bargain, jopa hinta (279€) oli kohdillaan. Ja se on niin totta, että kohta elämä alkaa olla taas yhtä takkia - ja lämpiä neuleita+silkkicamisoleja sen alla :)

  VastaaPoista
 3. Todella kaunis!

  http://www.nightatvogue.com

  VastaaPoista
 4. :) talvi ei harmita yhtään niin paljon, naulakossa odottaa jotain kivaa!

  VastaaPoista
 5. Hei, en ole muistaakseni koskaan kommentoinut, mutta olen jo pitkään seurannut blogiasi. Se on virkistävällä tavalla omanlaisensa suomalaisessa blogikentässä, kiitokset siitä. Varsinkin palaan aina uudelleen postauksiisi vaatekaapin vakioista ja pariisitarten tyylin kulmakivistä. Listaukset on kivoja :)

  -Eskimo

  VastaaPoista
 6. Ompa kiva kuulla!! :) Rakastan listojen tekemistä, joten täytyy muistaa tehdä niitä taas lisää bloginkin puolelle :)

  VastaaPoista
 7. tosi kiva takki
  minkä kokoinen? onko väri tummansininen?

  VastaaPoista
 8. Kiitti! :) Takki on M-kokoa ja väri on tosiaan musta, vaikka kuvissa näyttääkin haaleasti siniseltä.

  VastaaPoista
 9. u sort of have an air of Diane kruger in these pictures don´t you think?? anyhow she is very beautiful and so are you! cute blog btw!

  VastaaPoista
 10. Wow, thank you!! :) I agree, she is a very beautiful and stylish woman!

  VastaaPoista