maanantai 26. syyskuuta 2011

Maanantai blues


Päätin mahduttaa maanantai-aamuun ajatuksella tehdyn aamiaisen Madeleine Peyrouxin musiikilla höystettynä, jotta päivästä tuli tavallista parempi. Ehkä juuri näistä kahdesta syystä en onnistunut kuitenkaan välttämään kiirettä ja kiskaisin vauhdissa päälleni House of Dagmarin luottoneulemekkoni ja ensimmäisenä käteen osuneet Wolfordit.

Viiskulman pysäkille juostessani jouduin vilkuilemaan sääriäni muutamaankin kertaan, vahvistaakseni päivänvalossa tekemäni näköhavainnon: päälle ei ollut osuneet mikään pari ehkä noin kymmenistä mustista sukista, vaan ne ainoat omistamani tummansiniset.

Sekunnin murto-osan kestänään oh no -vaiheen jälkeen kuitenkin tajusin, että tummansininen oli juuri se, mitä tarvitsin mustien nilkkureiden ja mustan neuleen sekä takin helman väriin. Ja mikä parasta, väri vei fiilikset Pariisiin, missä tummansinistä näkee tietyissä kortteleissa usein yhdistettynä taidokkaasti mustaan.

Ihana arkinen vahinko olikin tähänastisen päivän paras piristys! Jee, illalla vara -navy blue -parin ostoksille! :)

4 kommenttia:

 1. Ihanan näköinen aamupala! Saako udella mitä se piti sisällään?

  VastaaPoista
 2. No siinähän oli rasvatonta kreikkalaista jugurttia, mansikoilla, persikalla, saksanpähkinöillä ja hunajalla, luomuveriappelsiinimehua, sammiollinen maitokahvia ja aika montaa erilaista ravintolisää :)

  VastaaPoista
 3. Saako kysyä mitä kaikkia ravintolisiä syöt?

  -Sanna

  VastaaPoista
 4. Tällä hetkellä aamukupissa on paljon spiruliinatabletteja, tehostetusti c- ja d-vitamiineja, b- ja e-vitamiinia, pellavaöljykapseleita, rautalisä, magnesiumia, sinkkiä, Priorin-hiusvitamiinia ja Pukka Herbsin gotu kolaa.

  Olen melko laiskasti ruokaa laittava vegetaristi, joten koitan popsia tärkeitä aineita purkista ja toivoa, että niistä olisi edes jotain hyötyä, vaikka eivät oikeista ruoka-aineista saatavia ravintoaineita koskaan täysin pysty korvaamaankaan :)

  VastaaPoista