tiistai 27. syyskuuta 2011

Kauluksista kiinni


Yksi viimeaikaisista muotiobsessioistani on kaulukset. Muistan mieten pienenä äiti halusi usein juhliin pukea mekkoni päälle pitsiset irtokaulukset, joita en voinut sietää. Ja kuinkas kävikään, nythän niiden jujun vasta ymmärtää! :)

Löysin viime tammikuussa Pariisista Majen alerekeistä mustan ohuen trikoopaidan, jossa on valkoiset pyöristetyt kaulukset -tuohon Alexa Chung -signature-tyyliin -. Olen alkanut käyttää sitä vasta nyt ja se on ihana!

H&M:n syysmallistossa on helmikoristellut irtokaulukset, mutta en tiedä olenko niiden suhteen liian aikaisessa vai myöhässä, en ole vielä onnistunut näkemään niitä myymälöissä. Haluaisin kuitenkin ehdottomasti saada ne haltuuni! Käyttäisin niitä valkoisen kauluspaidan päällä, mutta myös paljasta ihoa vasten, perinteisen helminauhan korvikkeena.

Kuvat: Studded Hearts & Google

3 kommenttia:

 1. Eka kappaleesta tuli mieleen, että olisi hauska nähdä susta blogissa lapsuuden kuvia ja nykyisiä kuvia saman tyyppisissä asuissa!

  VastaaPoista
 2. Löysin blogisi sattumalta googlatessani midihametta. :) Onneksi google ohjasi minut tänne, kiinnostuin nimittäin heti blogistasi. Sait yhden uuden uskollisen seuraajan! :-)

  -Minna

  VastaaPoista
 3. Paula, se voisi kyllä olla nimenomaan hauskaa! :D

  Ja Minna, tervetuloa, kivaa että löysit Bellevilleen! :)

  VastaaPoista