keskiviikko 28. syyskuuta 2011

Joyeux Noël à la Louis VuittonKävin tänään katsomassa, mitä Louis Vuitton ehdottaa joulun toivelistoille. Aika monia hyviä ehdotuksia, täytyy sanoa! :)

Jos minulla olisi pieni tytär, ostaisin ehdottomasti hänelle tuon viimeisen kuvan pikkulaukun ensimmäiseksi design-laukuksi.

Itselleni toivoisin mon monogram -nimikoitua koteloa. Jospa sen motivoimana vihdoinkin onnistuisin matkustamaan järjestelmällisesti, liput, passi, voucher ja osoitteet samoissa kansissa :) Se toisi myös ehdottomasti ripauksen luksusta lentomatkustamiseen, josta se on melko perusteellisesti muuten onnistuttu karsimaan..

3 kommenttia:

 1. Olenkohan mä maailman ainoa ihminen jonka mielestä nuo kaikki on ihan kamalia?! :D

  VastaaPoista
 2. Eeeh, tuota, Louis Vuittonia nyt ei varsinaisesti voi pitää enää kovin luksuksena... Auts. Sori. Ja Nina, et ole ainoa (sekin vielä). Harmi, että jokin lähtökohtaisesti noin hieno ja perinteikäs asia on kokenut totaalisen romahduksen, mutta odotellaan muutama vuosi :)

  -Sannastiina

  VastaaPoista
 3. Se on totta, että luksus on tietenkin eri ihmisille eri asioita. Itse arvostan LV:ssä etenkin sitä, että tuotteet ovat erittäin viimeisteltyjä.

  En tiedä viittaatko Sannastiina romahduksella LV:n kausikokoelmiin, jotka viime vuosina ovat kyllä olleet aika raflaavia kaikki.

  Oli miten oli, itse olen sitä mieltä, että matkustamisen LV hallitsee edelleen tyylillä ja haaveilen siitä, että kaikki matkatavarani voisivat joskus olla passikotelosta, koru- ja meikkipusseista eri kokoisiin matkalaukkuihin saman perinteikkään valmistajan (ja eihän niitä ole aina pakko käytää kaikkia kerrallaan, jos kuosi kyllästyttää ;). Goyard kävisi myös ihan mainiosti, mutta myös LV:n täydelinen matkasetti olisi ehdottomasti luksusta itselleni :)

  VastaaPoista