tiistai 13. syyskuuta 2011

Jotain punaista


Huomaan katselevani nyt monia viininpunaisia asioita. Ennen kaikkea asusteissa, mutta myös kosmetiikassa (ja tietenkin myös täyteläisissä punaviineissä :).

Pari viikkoa sitten ihailin erään tuttavani kynsiä, joissa oli paras viininpunainen sävy, jonka olen koskaan nähnyt. Sellainen, jossa on hienostuneen tyylikkäästi sitä jotakin. Kyseisissä kynsissä oli CND:n Shellac -geelilakkaus. Sävyn nimi oli Decadence. Täydellinen väri, täydellinen nimi!

Juuri nyt omissa kynsissäni on ranskalaiset geelimanikyyri, joten tuota decadencea en valitettavasti pääse testaamaan. Toivottavasti jostain tavallisesta kynsilakasta löytyisi pian joku vastaava sävy! Vinkkejä otetaan vastaan! :)

6 kommenttia:

 1. Kadehdin naisia, jotka voivat käyttää kynsilakkaa. Päivittäin tulee askarrelluksi ja nikkaroiduksi sen verran, ettei laadukaskaan lakka kestä.

  Pitänee siis ottaa vahinko takaisin tummanpunaisina viineinä.. hmm.. onkohan Decadence-nimistä viiniä.. Se olisi loistava yhdistelmä syysiltana voimakkaan juuston ja vaikkapa Baudelairen runojen kera.

  Muuten, onkohan kuvan nainen ollut tuon oikean palkin Bloglovin'-piirroskuvan mallina, yhdennäköisyys on melkoinen!

  VastaaPoista
 2. Kannattaa kokeilla noita geelilakkauksia. Ne oikeasti kestää, koska lakka kovetetaan UV-valossa. Ei siis lohkeille eikä raappiinnu :)
  Mutta tummanpunaiset viinit on kyllä erittäin hyvä tapa nauttia väristä myös ;)

  Ja kyllä, samaa näköä noissa daameissa on paljonkin :)

  VastaaPoista
 3. Tosi hyvännäköinen lakka!

  http://www.nightatvogue.wordpress.com

  VastaaPoista
 4. En ole vielä aloittanut tehoetsintöjä vastaavan löytämiseksi, mutta sellaiset on ehdottomasti vielä tulossa! :)

  VastaaPoista
 5. Äiti kertoi, että Cnd:n peruslakoista löytyy tuo sama väri.

  VastaaPoista
 6. Mahtavaa, kiitos tiedosta! Lakkaostoksille siis! :)

  VastaaPoista