tiistai 2. elokuuta 2011

Sitä jotain syksyynOmalla syksyn ostoslistallani ovat ykkösenä kaksiväriset, teräväkärkiset korkokengät. Olen tullut vähitellen siihen tulokseen, että niitä nyt vaan voi käyttää käytännössä kaikkien asujen kanssa ja saa saman tien "je ne sais quoi" -vaikutuksen. Olen samalla myös surullisen kierroksen kenkälaatikoideni keskellä tehneenä päättänyt, että en altista enää yksiäkään uusia kenkiäni oviraudoille tai neliskulmaisista kivistä naputelluille kaduille, noille Helsingin miinakentille. Kaksien kenkien järjestelmää ei ehkä enää pysty kuivinakaan vuodenaikoina välttämään, mutta maksan mielummin sen hinnan, kuin katselen lempikenkieni korkojen karuja kohtaloita.

70-luvun New York ja Pariisi ovat yleisempiä itseäni inspiroivia asioita omaa syystyyliäni miettiessäni. Vaatteista erityisemmin esimerkiksi tuollainen metallinhohtoinen suora kotelomekko tulee listalla, jos nyt ei heti kakkosena, niin ehdottomasti viiden kärjessä.

Kuvat: Fashion Gone Rogue

3 kommenttia:

  1. Hei! Mikä olikaan se pehmeä, ohut, harmaa neuleesi, jota rakastit yli kaiken? Tarvitsisin nyt sellaisen ja yhtäkkiä muistin että joskus tässä blogissa oli kuvakin siitä ja muistan että rakastit ko. neuletakkia. Kun tietäisi merkin ja mistä sitä saa...

    Jos muistat mitä tarkoitan, niin vinkkaisitko?

    Aurinkoista päivänjatkoa! :-)

    VastaaPoista
  2. Hmm.. mulla on muutama Zadig&Voltairen väljän kashmir-pusero, joita käytän kotivaatteina ja talvisin nukkuessa. Myös Club Monacosta olen löytänyt superohuita ja -pehmeitä neuleita. Ja sitten on yksi Naranjasta hankittu kashmir-huppari, mutta en valitettavasti pääse tarkistamaan sen merkkiä juuri nyt. Mutta ehdottomasti kuvaamaan tarpeeseesi eniten suosittelen Zadig&Voltaireja :)

    VastaaPoista