maanantai 29. elokuuta 2011

Kodin uudet seinät

Minua on pyydetty kertomaan, miltä vaaleamman harmaaksi maalatussa kodissa näyttää. No tältä siellä nyt näyttää :) Jätin tumman harmaan värin vielä keittiön avohyllyjen taakse, muistoksi kodista vielä hetki sitten. Toisaalta se myös korostaa hyvin vaaleita astioita.

Vaalean harmaa väri on luonut kotiin jotenkin pehmeämmän ja harmoonisemman olotilan ja esimerkiksi kiireisenä päivänä huomaan rauhottuvani paljon nopeammin, kuin graafisten hiilenharmaiden seinien sisäpuolella.

Eteisen pikkulipaston lunastin viime viikolla sisustuskuvauksista ja nyt haussa on samanhenkinen ja nykyistä antiikkipöytää sirompi ruokapöytä. Mutta maalauspuolelta luulen, että sisustusprojektit ovat toistaiseksi tässä :)

9 kommenttia:

 1. Hei!

  En etsimällä oikein löytänyt tietoa, joten kysyn tässä: mistä nuo hauskat sohvat/divaanit ovat? Tosi ihanan löhöt ja sopii pieneen asuntoon! Sopisi minullekin siis...

  VastaaPoista
 2. Heippa!

  Kyseessä on Casuarinan Ghost-sohva kolmeosaisena. Sitä voi siis pitää pitkäna sohvana (jolloin se on kyllä melko kookas pikkuasuntoon) tai divaanina/kaksiosaisena sohvana ja erillisenä tuolina.

  Huppumaiset päälliset saa helposti pois ja olen viime aikoina pessyt ne ihan kotikoneessa. Vaikka sohva maksoikin vähän enemmän, tuon monikäyttöisyyden sekä ajattomuuden vuoksi se on jo nyt palvellut koko rahan edestä ja tulee tekemään niin vielä pitkään tässä ja tulevissakin asunnoissa :)

  Ja se mukavuus...<3

  VastaaPoista
 3. Näitä sinun kotikuviasi on ihana katsoa! Kiitos! Mihin lehtiin teet sisustusjuttuja?

  VastaaPoista
 4. Voi kiitos, mukava kuulla! Tällä hetkellä teen sisustusjuttuja Arvoasuntoon ja Kotilieteen, mutta jatkoakin on luvassa, siitä enemmän tuonnempana ;)

  VastaaPoista
 5. siisti ja hieno blogi:)
  käy tutustumassa blogiimme, jossa jokaisella on mahdollisuus olla kuvattavana pituuteen, painoon tai muuhun katsomatta.

  http://differentstudio.blogspot.com

  VastaaPoista
 6. Oikein viihtyisältä näyttää; vaaleanharmaata seinää vasten mustavalkoiset esineet tulevat hyvin esiin, ja etenkin punaruskeat puuhuonekalut ihan hehkuvat.

  VastaaPoista
 7. Kiitos blogivinkistä, Jani! Hyviä ideoita teillä :) aina kun katselee suvun vanhoja potretteja tulee mieleen, että hyvän valokuvaajan ottamat kuvat olisivat upeita muistoja vuosien päästä. Tuntuu että nykyään lapsi- ja koulu- ja yo-kuvien jälkeen tilataan ammattilaiselta lähinna vain hääkuvia..toivottavasti vielä syntyy uusi potretti-kulttuuri!

  Paula: Olen samaa mieltä, punaruskeista huonekaluista on löytynyt ihan uusi sävy tuon värivaihdoksen jälkeen :)

  VastaaPoista
 8. Teillä on ihan erinäköinen koti mitä kuvittelin!

  VastaaPoista
 9. Niinkö? :) Itse olen kyllä huomannut monesti, että ainakaan pukeutumistyylin perusteella ei voi tehdä kovin aukottomia päätelmiä kodin sisustuksen tyylistä. Minimalistin koti voikin olla runsas ja kodikas ja toisin päin :)

  VastaaPoista