maanantai 15. elokuuta 2011

Harmaan olon -asujaSyksyinen aamu täydellisen ihanan Flow-viikonlopun jälkeen, ei sovittuja tapaamisia, vain pari viimeisteltävää juttua & loputtomasti aikaa fiilistellä hyviä, hymyilemään saavia asioita. Jos omistaisin tuollaiset harmaat college-housut, pujahtaisin niihin juuri tänään.

Ylimmäisen kuvan tyyli on i h a n a. Clutchiksi kääräisty olkalukku tekee kotoiluun sopivasta asusta korttelikelpoisen. Katie Holmesin tyyli sopii taas, noh juurikin soijalaten nappaamiseen nopeasti salilta palatessa L.A.ssa..

Mutta en siis omista, joten mustat Juicyn veluurihousut ja pehmeän väljä Filippa K:n toppi tehkööt päivästäni vieläkin pumpulisemman ja ripaus kardemummaa latessa lohduttakoon, kun soijamaito on loppussa.

Kuvat: Knight Cat & Google

4 kommenttia:

  1. Kiva postaus, päivän tunnelmaan juuri sopiva, vaikka Flow jäikin välistä. Toivon ja odotan kovasti sinulta myös syksyn garderoobi-inspiraatiota :-)

    Hyvää päivän jatkoa!

    VastaaPoista
  2. Kiitos Stella! <3 sellainen syysgarderoobi-postaus on ihan varmasti tulossa. Jotain pieniä alkupaloja löytyy jo ton syksy2011 linkin kohdalta.

    Ihanaa viikkoa, harmaasta huolimatta!

    VastaaPoista