tiistai 9. elokuuta 2011

Golden Eye

Huippumuodin luksusta ja Balmainin kuuluisa "Golden Dress"
Käyttöesineitä

Olin alkukesästä lehdistömatkalla, jossa vähän ennen illallisen alkamista tarkistin vielä, mitä kello oli, vilkaisin oliko puhelimeen tullut viestejä ja nappasin pari kuvaa tyylikkäästä kattauksesta. Touhuamistani seurannut, vastapäätä istunut toimittajakollega avasi keskustelun kysäisemällä (totisella äänellä): Onko sulla kaikki kultaista? Alkoi naurattamaan. Siltä se tosiaan saattoi näyttää. Viittasin nopeasti mm. tärkeimpään työvälineeseeni MacBook Airiin, että kyllä päivittäisestä arsenaalista löytyy muitakin metallisävyjä.

Kuulun siihen, havaintojeni mukaan ainakin skandinaviseen, vähemmistöön, jonka lempimetallin sävy on lämmin, ei kuitenkaan keltainen kulta. Hopean sävyt tuntuvat monesti ihoa vasten liian kovilta ja kalseilta ja pronssista tulee aina mieleen Kalevala-koru. Toisaalta ei koskaan kannata olla ehdoton ja tänäkin kesänä on tullut usein valittua koruiksi yhtäaikaa mattahopeaa ja antiikkikultaa.

Uusin kultavahvistus on tuo viikonloppuna löytämäni Siggin juomapullo. Senkään kohdalla en todellakaan tietoisesti ajatellut lisääväni elämään mitään bling blingiä, mutta väri vaan sattui miellyttämään ja olemaan ei niin perinteisen sporttinen. Sain myös vihdoin paikattua juomapullon mentävän aukon elämässäni, koska olen totaalisen kyllästynyt kauppojen muovipulloihin, joita on tullut raahattua niin töissä kuin joogatunneillakin. Ajoitus ei olisi voinut olla parempi, sillä virallisesti aloitan töihin paluun tänään ja kesälaitumien jälkeen ensimmäiset joogamerkinnätkin on tehty jo kalenteriin :)

2 kommenttia:

 1. Kulta on ihana ja käy mielestäni vaaleille hopeaa paremmin.

  Olen ollut naimisissa jo yli kymmenen vuotta ja molemmat sormukset (kihla ja vihki) ovat keltakultaa. Välissä oli muutama vuosi, jolloin haikailin valkokultaisten rinkuloiden perään, mutta nyt olen taas aivan fiiliksissä noista alkuperäisistä.

  Kultamekko saattais olla itselle ehkä vähän too much, mutta supermakee sekin.

  VastaaPoista
 2. Mä mietin kanssa yksi päivä tuota sormusasiaa siltä varalta että se joskus maailmassa tulisi ajankohtaiseksi ja kyllä, kullalla mentäisiin ja puuterisilla kivillä ehdottomasti :)

  Kultamekko taas on omalla kohdalla reippaasti ajankohtaisempi, jos vaan joku huomattavan paljon tuota Balmainin 30 000 $ edullisempi, mutta laadukas yksilö sattuisi silmiin :)

  VastaaPoista