maanantai 11. heinäkuuta 2011

Pieni pala Lontoota


Eilen listaamini lempiasusteisiin täytyy ehdottomasti lisätä vielä tämä Lontoosta ostamani sormus. Niin pieni, mutta niin kaunis! :) Siro muoto ja kiven läpikuultava kalpeus on toisina päivinä täsmälleen sopivasti.

Huomaan ostavani ainakin yhden korun oikeastaan kaikilta matkoilta. Monista tulee korukokoelman käytetyimpiä eikä vähiten sen takia, että niiden mukana ranteessa, sormessa tai kaulalla kulkee hyviä muistoja ja onnellisia hetkiä (no toinen syy ovat tietysti laajemmat valikoimat..) Pikkusormuksesta tulee mieleen ainakin kuninkaalisten häiden sekoittama kaupunki, aamukahvit Hyde Parkissa ruusupensaan alla, idyllisen pikkukylän penkillä syöty piknik ja Libertyn satumainen huiviosasto :)

4 kommenttia:

 1. Kauniisti valoa siivilöivä koru, sopii puuterisiin asuväreihin. Kivi lienee kuukiveä?
  Sormuksessa hyvä ominaisuus tuo ympärysmitan koon muunneltavuus.

  VastaaPoista
 2. Ihana, kaunis, klassinen, ...! Saako kysyä, mistä sormus on ostettu ja mitä maksoi? Nimim. Lontoon reissua suunnitellessa

  VastaaPoista
 3. Harmittaa, että en tajunnut kysyä mikä kivi sormuksessa oli, mutta kuukivi kuulostaisi ihanalta...:) muistan joskus lukeneeni kirjaa tai katsoneeni elokuvaa, jossa puhuttiin kuukivestä jossakin korussa ja ajattelin, että sellainen olisi joskus aika runollista omistaa :)

  Ostin sormuksen Fenwickiltä, missä oli todella hyvät valikoimat kaikkia ihanuuksia! Hintaa sillä oli noin 180 puntaa. Sormuksia oli hiukan eri värisillä kivillä ja ne olivat esillä parin kolmen sormuksen setteinä. Kauniita myös niin!

  VastaaPoista
 4. Oih, miten kaunis sormus. Jotenkin herkkä.

  VastaaPoista