maanantai 4. heinäkuuta 2011

Kesä-Kate

Olen seurannut Willsin ja Katen Kanadan vierailua Britti-lehdistöstä, joka raportoi haltioituneena jokaisen herttuattaren asuvalinnan. Ihan kaikkiin ylistyksiin en voi yhtyä, mutta tässä kolme suosikkiasuani tähänastisista.

Ensimmäisen kuvan Roland Mouret -leninki, Smythe-pleiseri, Mulberry-laukku ja Manolot ovat täydellisen Jackie O -henkinen matkustusasu prive-jettiin. Tuo Mulberryn Polly Push -laukku olisi kyllä aika herkullinen seuralainen syystrenssille...
Myös Erdemin ensi kevään cruise-kokoelman pitsileninki oli huikean tyylikäs. Tummansininen sopii muutenkin hyvin Katelle, eikä vähiten sen erään safiirisormuksen vuoksi :)

Beigessäkin asussa on sitä klassista, yksinkertaista eleganssia, jonka Kate osaa parhaiten, tosin ehdottomasti hänelle sopivat paremmin istuvat mallit.

Kihlajaiskuvasta tuttu Reissin leninki oli alkuperäisessä käytössään ja yksinkertaisesti stailattuna upea, mutta nyt jotenkin huonossa mielessä peri-Brittiläinen - johtuen paljolti kuningattarelta lainatusta vaahteranlehtirintaneulasta ja teemahatusta. Mutta se mikä ausussa on täydellistä on tuo Anya Hindmarchin viuhkamainen clutch. Ihana!!!


5 kommenttia:

 1. Mulberryn laukku on kaunis muodikkaasti "rock-tätimäisellä" tavalla! :D

  VastaaPoista
 2. Olimme viime viikolla visiitillä Kanadassa ja paikallinen lehdistö ja televisio oli täynnä pariskunnan vierailua. Rajan toisella puolellakin Katen tyyliä ovat lehdet täynnä. Täytyypä käydä ostamassa iso pino lehtiä ennen kotiin paluuta.

  VastaaPoista
 3. Osuvasti määritelty tuo rock-tätimäisyys :D Toimii! :)

  On tosiaan melkoinen tämä Kate-ilmiö :) erityisen hyvin hän onnistuu täydentämään bisnes-henkiseltä pukeutumispuolelta puuttuneen nuoren suunnannäyttäjän roolia.

  VastaaPoista
 4. On! :) Paljon klassista kauneutta, luontaista karismaa ja upeaa onnen tuomaa lisäsäihkettä :)

  VastaaPoista