keskiviikko 6. heinäkuuta 2011

Jackie O Caprilla

Törmäsin Ranskan Voguen sivuilla näihin ihaniin kuviin Jackie O:sta Caprilla. Vanhoista turistipostikorteista tutuissa kirkkaissa väreissä ja ruuhkaisissa rannoissakin on jotain sympaattista. Ja huivin asema yhtenä tämänkin kesän must-asusteista vaan vahvistuu :) Pienet huivit ovat ehdottomasti parhaimmillaan juuri noin Jackien tyyliin tyttömäisesti niskan taakse sidottuna.

Enkä malta olla tämän nostalgiatripin jälkeen kaivamatta aurinkolasikorista isoja pyöreitä Chaneleita. Olen koko alkukesän käyttänyt vain erimallisia Ray Baneja, mutta niiden ajoittain kyllä täydellisen sopivan niukan ja maskuliinisen muotoilun jälkeen kaipaa kummasti paksujen muovisangoille ja vintagelle ominaista glamouria.

4 kommenttia:

 1. Mahtavaa Capri-tyyliä. Satuin juuri eilen näkemään pienen pätkän Yle Teemalta Unelmien Rivierat Capri -ohjelmasta ja nämä kuvat ovat kuin siitä napattuja. :) Itse koe tuollaisen huolettoman tyylin kaikkien vaikeimmaksi toteuttaa, sillä yleensä tulee sellainen olo, että asu on tylsä. Pitäisi varmaan hankkia enemmän ja eri tyylisiä asusteita enemmän. Aurinkolasikorisi kuulostaa kivalle! -M

  VastaaPoista
 2. No höh, kuulostaa siltä että missasin jotain todella hyvää.. se on kyllä totta, että tuontapainen tyyli on haastava. Vaatteissa pääpaino on laadukkailla materiaaleilla ja omaa kehoa kauniisti kehystävillä leikkauksilla. Aurinkolasit, olkalaukku ja huivi ovat lähes ainoina asusteina isossa roolissa. Loppu on lähinnä raikasta asennetta ja nautinnollista hymyä :)

  VastaaPoista
 3. Dokumentti vaikutti laadukkaalle ja hienolle ajankuvalle ja minuakin jäi harmittamaan, että en nähnyt sitä kokonaan. Teeman dokkareita tulee hyvin usein keskellä päivää tai yötä uusintoina, joten ehkäpä sen ehtii vielä saamaan talteen. -M

  VastaaPoista
 4. Enää pitäisi vaan muistaa avata välillä tv tai edes Nyt:n tv-sivut.. ehkä jonain joutilaana syysiltana onnistaa :)

  VastaaPoista