torstai 14. heinäkuuta 2011

Ekonomisia muotitekoja
Ulkomaisissa lehdissä on arveltu ns. Kate-vaikutuksen yltävän paitsi siihen, että ihonväriset sukkahousut ovat sitten 80-luvun jälleen alkaneet olemaan haluttua tavaraa, mutta myös siihen, että sellaisetkin fashionistat, joiden ei tarvitse vilkuilla hintalappuja, ovat alkaneet näyttävästi suosia edullisia muotiketjuja. Ja herttuatar Catherinehan on tunnettu molempien suosimisesta.

Muun muassa Olivia Palermo nähtiin Pariisiin Haute Couture -muotiviikoilla mm. Zaran kukkamekossa (loppuunmyyty..) ja Topshopin kanarian keltaisessa. Kun näin ensimmäisen kuvan kukkamekkoisesta Oliviasta, ihastuin raikkaaseen puutarhatyyliin ja veikkailin mekkoa itsekseni Erdemin etiketillä varustetuksi. Muodikkaan silmänkääntötempun takana on vankkumaton tyylitaju, kaunis olemus ja oikein valitut (laadukkaat) asusteet. Charlotte Olympian kengät, pöyheä sulkalaukkua ja Lulu Frostin upea kaulakoru tässä tapauksessa. Ja vastaavia silmänkääntötemppujahan on netin parhaat muotiblogit pullollaan :)

Mitä tulee ihonvärisiin sukkahousuihin, yli 12 menevät denierit voi omasta mielestäni unohtaa, mutta 8 denierin sandaalisukat eivät ole koskaan olleet "pois muodista" sen paremmin kuin muodissakaan, ainakin arvokkaammissa juhlissa ne ovat aina olleet paikallaan ja vähemmänkin muodollisesti puettuina ne tasoittavat säärten värin yhtä luonnollisen kauniisti kuin ohut meikkivoide kasvojen.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti