keskiviikko 22. kesäkuuta 2011

Slow sisustuksia
Jos nyt alottaisin sisustusprojektin, tyyli olisi jotakin tämänsuuntaista. Ehkä sitä voisi kuvailla slow-sisustukseksi. Maalaamatonta lautaa, maalarin valkoista & maalin alta paljastettuja pintoja. Sohville ja sängyille pellavaa, mutta ikkunoihin ei mitään. Eikä turhia taulukoukkuja seinille, vaan taulut nojailisivat huolettomasti seinän vierustoilla. Maljakoihin oksia tai muutama yksinkertainen kukan varsi omasta puutarhasta. Eikä paljon muuta. Hiukan lehtiä ja kirjoja hallituihin pinoihin ja värimaailmaan sopivat, yksinkertaiset vaatteet metaallihenkareissa selkeästi rekille. Noh, alkaa mennä toiveajatteluksi, mutta noin ajatuksen tasolla ainakin :)
Kuvat: A Glamorous Little Side Project, Knight Cat, Things I like,Things I Love

2 kommenttia:

 1. Usein jos en saa unta, alan mielessäni sisustaa. Mielikuva-asunnossani onkin usein joko tuollainen tumma kalanruotoparketti tai rustiikkia kiveä ja muutama moderni klassikkotuoli, ja jos jokin ikkuna kaipaa näkösuojaa, niin kapeasäleinen säleverho tai jos kangasta, niin mahdollisimman ohutta ja valkoista.
  Toisena hetkenä haaveilen japanilaistyylisestä tosi pelkistetystä, jossa vain muutama esine kerrallaan esillä.

  Sitten aamulla herään ja totean, että on se pirullinen dilemma, kun on kallis maku muttei varaa kuin Ikeaan..

  Toissapäivänä ostin lukulampun. Tuttava huudahti "ooh sulla on Tolomeon valaisin!" Jouduin tunnustamaan, että nooh sellainen köyhänmiehen tolomeo 15,95 euroa Ikeasta..

  VastaaPoista
 2. Mulla on vähän sama juttu että ajattelen usein unelmieni kodit todella pelkistetyiksi ja vähätavaraisiksi, mutta sitten kuitenkin huomaan pitäväni niin paljon kauniista esineistä ja niistä tehdyistä asetelmista, että runsaammat sisustukset vievät käytännössä pidemmän korren.

  Ja Ikean oivallukset ovat parhaimmillaan ihan paikallaan. Mikään ei ole kamalampaa kuin pelkillä nimillä sisustettu asunto, josta puuttuu joko sielua tai näkemystä :)

  VastaaPoista