tiistai 7. kesäkuuta 2011

Läppäri pukeutuu beigeenJostain syystä olin Tukholman reissulla erittäin beigellä tuulella. Bruuns Bazaarin beigen trenssin ja Whyredin läpikuultavan beigen t-paidan lisäksi myös läppäri sai suojakseen kesäisen beigen American Apparellen sleeven.

Ehkä pari milliä pidempi vetskari olisi pienemmänkin MacBook Airin mittoihin ollut vieläkin parempi, mutta muuten olen uudeksi läppärilaukuksi päätyneeseen pussukkaan erittäin tyytyväinen. Ja varmasti sitä tulee käytettyä ilman läppäriäkin, kuten Tiger of Swedenin A4-kokoista mustaa kirjekuorilaukkuakin, joka tähän asti on ollut pikkuMacin suojan.

Pussukoiden värivalikoima oli kaiken kaikkiaan ihana ja vaikka nyt päädyinkin nyt neutraaliin beigeen, voi olla mintunvihreäkin pussukka tulee jossain vaiheessa tilattua lievittämään sitä harmia, että myöhästyin keväällä ostoksilta Celinen värikkäiden pikkupussukoiden suhteen.

7 kommenttia:

 1. Hyvä ostos ja tosi hieno väri. Mutta kellosi kruunaa kaiken. Sääli ettemme pystytty pitäämään blogidate Tukholmassa.

  Bisous

  VastaaPoista
 2. Tosiaan on hyvä väri!! Siitä vaan clutch käyttöön! :D

  VastaaPoista
 3. Kiitos!! :) Ompahan taas yksi laukku matkoilla vähemmän pakattavana, kun läppärilaukunkin voi kierrättää muihin asuihin :)

  Ja Jepsukka, olen tulossa Pariisiin 27.6-1.7. Ehkä otetaan siellä kesäinen blogimeeting? :)

  VastaaPoista
 4. Oh Sweetie that's Aboslutely Fabulous!!! Menen pikamatkalle Tukholmaan ja olen takaisin 28.6

  VastaaPoista
 5. Kiva toi laukku, ei sellasen perinteisen läppärilaukun näkönen joka kuuluttaa rosvoille että täällä ois kone :D Mulla on muuten tän näköne kuosi läppärin kansissa :)
  http://designskins.fi/fi/kappale/laeppaerit/acer/aspire-5741g/bluetenzauber/purple-flower-dance/#panel-1

  VastaaPoista
 6. Nimen omaan sitä perinteistä vähän topattua, nylonhihnaista läppärilaukkua halusin vältellä viimeiseen asti. Eihän tämä varmasti ole niin kätevä (ei mm. taskua laturille) tai suojaava, mutta tyyli edellä! :)

  Läppärin kansien kuviointi on kyllä myös kiva tapa saada koneesta omannäköisensä. Yhdellä ystävälläni läppärin kansi on liimattu täyteen tarroja ja kiiltokuvia ja näyttää ihanan nostalgiselta ja omaperäiseltä :)

  VastaaPoista