perjantai 6. toukokuuta 2011

Nyt heilahtaa helmat!
Missio toteutettu: kaapissa on nyt kesäkelejä odottamassa kakdet urbaanit maksihelmat.

Diana Krugerin Coachella -look tulee taatusti inspiroimaan omia Pori Jazzejani ja elokuista Flow'ta. Hame, jossa päädyin säästöversioon, löytyi Zarasta.

Ja Afrodite -maksimekko, miten Filippa K tuon mustan supersupersensuellin maksimekkonsa on osuvasti nimennyt, sattui silmiini pari päivää sitten Gaudetessa.

Mekko on reilusti ylipitkä matalien kenkien kanssa arkeana käytettäväksi ja olin jo kaupassa sitä mieltä, että vien sen saman tien ompelijalle lyhennettäväksi. Mutta nyt kun katselin noita Anja Rubikista Pariisin kaduilla pitkissä helmoissa ja korkeissa koroissa otettuja kuvia, en tiedä.. optimiratkaisu olisi tietenkin heti kesän alkuun sattuvat juhlat, joissa toteuttaisin tuon jälkimmäisen ja veisin vasta sitten mekon ompelijalle ja siirtäisin alkuperäisten suunnitelmien mukaan sen mukavaan arkikäyttöön. Ehkä työmatka Pariisiin kesäkuun lopussa on hyvä syy odotella saksimista? :)


2 kommenttia:

  1. Oi, to Filipan mekko on hieno! Entä jos pitäisit sen pitkänä, antaisit helman rispaantua dekadentisti ja sitten vasta lyhentäisit?

    VastaaPoista
  2. Sinänsä kyllä hyvä idea, mutta mekko on vaan niin pitkä, että todennäköisesti päädyn vaan kompuroimaan siinä :/ mutta ehkä sitä voisi lyhentää sen verran, että se viistää just ja just maata ja pääsee tyylikkäästi kulumaan käytössä :)

    VastaaPoista