tiistai 3. toukokuuta 2011

Kesätyyli Cambridgen herttuattaren malliin


Lontoon kaupoissa ja katukuvassa oli menossa melkoinen Kate-huuma, ei pelkästään häiden merkeissä, vaan Kate-tyylin takia. Mm. Grazia raportoi nämä Katen häämatkalleen shoppailemat vaatteet. Mukana oli myös toisen kihlajaiskuvan kuuluisaksi tekemä Kate-paita (ylimmäinen kuva ja ylärivi). Oma suosikkini on ehdottomasti tuo Katen päällä nähty Issa Londonin kesäinen pikkumusta.

Mutta näyttää siltä että herttuatar tulee pukeutumaan edelleen sekä erilaisiin kuoseihin, kirkkaisiin perusväreihin ja naisellisiin leikkauksiin. Mekot ja jakut taitavat nykyisen aseman myötä vähentää entisen Katen päällä silloin tällöin nähdyt rennot farkkuasut minimiin.
Jos Kate-tyyli houkuttaa, niin tässä muutama hyvä vaihtoehto Matchesin valikoimista.
Day Birger et Mikkelsenin versio must have -paitamekosta on korallinpunainen.
Kermanvärinen Marc Jacobsin laukku sopii yhteen kaiken kanssa.
DVF:n mekossa on kesäinen väritys sekä tietenkin suunnittelijalle tyypillinen nerokkaan naisellinen leikkaus.
YSL:n Roady -laukkua suosittelisin Katelle lämpimästi.
Kesämekon päälle puettava jakku voisi olla esimerkiksi tämä Lagencen pellavainen kaunotar.
Pikkumusta on aina hyvä valinta myös kesäpäivänä, kunhan materiaali ja malli ovat YSL:n tapaan rennon keveitä.
Järkevä korkoindeksi on käytössä niin mukava, että edustushymy ei pääse hyytymään pidempänäkään päivänä. Nämä kengät ovat Rupert Sandersonin käsialaa.
Acnen sifonkisessa mekossa on ylellistä ja samalla kesäistä herkkyyttä.
Kate suosii usein matalia kenkiä. Tory Burchin ballerinat ovat ehkä maailman mukavinta lestiä.
Chiceistä kuoseistaan tunnettu Saloni oli itselle tuntematon brändi, joka oli kuitenkin monissa kaupoissa esillä Lontoossa.
Espadrillos -tyyliset kengät ovat mukavuudessaan ja yksinkertaisuudessaan olleet mukana jo monessa Katen kesäasussa. Castanerin -kengissä paksu pohja näyttää tumman värin vuoksi tavallista sirommalta.
Kirkas vaaleansininen näyttää olevan yksi Katen kesän suosikkiväreistä. Tibin mekossa on myös Katea miellyttävä vino leikkaus.
Katen korva-, ranne- ja kaulakorut ovat yleensä (noh, sitä yhtä massiivista safiirisormusta lukuunottamatta) siroja. Aamaya By Priyankan rannekorun voisi helposti kuvitella Katen ranteeseen.
Equipmentin, ajattomampi ja yksinkertaisempi versio Kate-puserosta löytyy täältä.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti